simulacija, Saber InteractiveDatum izlaska: 20.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Citat: Dragster - 27. Lipanj, 2010., 18:34Čuj frende, vidio si ga kako je debeo i ružan, ali sad će jebat po cijeloj Hrvatskoj? Možeš li ti to? Naravno, ne aludiram na to da si ti debeo i ružan. Nego aludiraš da ne jebem?
Čuj frende, vidio si ga kako je debeo i ružan, ali sad će jebat po cijeloj Hrvatskoj? Možeš li ti to? Naravno, ne aludiram na to da si ti debeo i ružan.
Pa nemreš mi reč graffiter debilno je, uostalom zna se koji su nazivi za štoko da za skejtera kažeš DASKAŠ
Živcira njegova pojava, ne njegova činidba. edit, nastranu i to što su i svi činioci činidbe retaji.
to.tuć, tuć i još malo tuć. zabijanje čačkalica pod nokte, vješanje za palčeve... na svijetu nema ljudi koje zaslužuju veću patnju (možda ne znam, random silovatelji i ubojice) od ove ekipe vehabija. imam jednog frenda, inače iz bosne, upoznat s pričom. jebemti ti isusa, koje je on meni priče ispričao o toj ekipi... bacio bi nuklearku sa smješkom.
vehabijeOvo mi je pokvarilo cijeli dan.
Citat: beaver hunter - 27. Lipanj, 2010., 19:26to.tuć, tuć i još malo tuć. zabijanje čačkalica pod nokte, vješanje za palčeve... na svijetu nema ljudi koje zaslužuju veću patnju (možda ne znam, random silovatelji i ubojice) od ove ekipe vehabija. imam jednog frenda, inače iz bosne, upoznat s pričom. jebemti ti isusa, koje je on meni priče ispričao o toj ekipi... bacio bi nuklearku sa smješkom. Morat ćeš nastaviti frende, makar na PM ako misliš da dotični prate forum