Rekli su, i rekao sam i ja mislim. Neefikasnost i korupcija pravosudja.
Samo stvar je u tome sto su to rekli umjetnici. Nema to neku tezinu - umjetnici kazu korumpirani ste, suci kazu nismo, nego tako pravo funkcionira, vi umjetnici ne znate. Nevezano za to sto je istina, ne bi bili ozbiljno shvaceni.
Dok, s druge strane, da neki afirmirani pravnik to kaze, i objasni zasto je tako i owna ih na njihovom polju, to bi imalo tezinu i kredibilitet. A takvih pravnika ima dosta... opozicija, ovo ono. Uvijek ima ljudi u potrazi za politickim bodovima.
Da, podrzao bih, kako ne. Al ja sam student, moje misljenje je onak... tko sam ja uopce, nisam ni faks jos zavrsio.
Pa nisi li rekao da korupcija i to nisu pravnički problem, nego socijalni ? Kako bi ti onda i kao pravnik mogao to komentirati ?

Ovo da su umjetnici neozbiljno shvaćeni; shvaćeni su dovoljno, rade svoje izložbe da bi ljudi pričali o tome, razmišljali, raspravljali, kao što mi sad raspravljamo, doduše, o poprilično drugačijoj poruci od one koju su oni poslali.
Dalje, "takvih pravnika ima"
Nema

Tko, što, gdje, kad ? Čak ako bi se i pokušalo, tj, ako bi pojedinac pokušao, vrlo lako bi ga se maklo. A takvi su obično talentirani mladi ljudi. Zašto bi netko riskirao karijeru radi nečeg što ne može izboriti ? Nije to TUŽITELJSTVO ODVJETNIŠTVO, oni jesu različiti timovi

ali igraju istu igru

Ti si student, buhu, i ovo su studenti. I o njima se sad priča, i oni su bar nešto napravili, koliko mogu zapravo. A studenti su. Tako da je ta isprika "ja sam SAMO nešto" poprilično loša.
Al to čak i nije tvoja krivica zapravo, jer opet, ti kao pojedinac ništa ne možeš sam. Trebaju čitave katedre, fakulteti djelovati, pogotovo društvenih znanosti kao što su moja sociologija, ali nitko nikad od glavonja ništa ne poduzima, osim što napiše pokoji ČLANAK koji upućuje na probleme.. ali sve to ionako onda ostane unutar akademske zajednice. Bezz.

@Karlo
:)))
a lastfm je na početku imao 180 znakoa mislim. Zato mi je palo na pamet