Edit; ček, ak piše da je tarifa za obitelj cena MB-a 9 kuna...kak je meni 6 MB-a GPRS-a ispalo 277 kuna? Koji kurac? KO TU KOGA JEBE?
Eh. Dakle. Kronologija. Cek da to na pismeno.
Bio si na Flex tarifi prije. Prebacivao si se na TZO, gdje prebacivanje ide od 1. u iducem mjesecu.
TZO = 9 kn po MB
Flex = 4.5 kn po 100 KB
Da si bio nekoliko dana na TZO bez WnW opcije, 6 MB bi ispalo 54 kune, al' to ocito nije slucaj.
Cini mi se da je babuskara na salteru napravila gresku i iskljucila ti WnW opciju pri prebacivanju tarife. Ili je to sustav napravio, nemam pojma.
Uglavnom, ni jedno ni drugo nije trebalo biti napravljeno, posto se WnW opcija moze bez problema prenijeti u TZO i jos neke tarife, bez obzira na cemu si bio prije.
Dakle, nisi imao WnW kad si bio na Flex tarifi. Mozes to i potvrdit.
6144 KB / 100 * 4.5 = 276,48 KN
Zaokruzeno na 6 MB, jel. Sjebali te, pisi prituzbu ako hoces, odbit ce ti to od iduceg ili iducih racuna.
Nemoj jebat zensku koja te je sjebala, nema smisla. U prituzbi obavezno napisi da nisi bio upozoren ni na koji nacin da ti je opcija ugasena, ili da ce ju sustav automatski ugasiti.
Potrajat ce neko vrijeme, ali skoro ti je garantiran pozitivan odgovor na prituzbu. Ak' ti se uopce da. Meni se ne bi dalo.