Pa, ono, naravno da je jebemu. Ali mi se zovemo Makedonija, jel, sto automatski znaci da smo dio DREVNE CIVILIZACIJE. Ili bar to pokusavaju fabricirat ovdje (u pokusaju opravdavanja naseg prava na ime Makedonija), da mi kao nismo slaveni nego anticki makedonci, a to je zasebna rasa na neki nacin

. Nezz, cijela stvar je nevjerojatno apsurdna.
Ako niste skuzili, ja sam protiv tih gluposti jel

@depresija:
Bif sa grckom je oko imena drzave. Znaci drzava se zove Makedonija, mi smo makedonci, jezik se zove makedoski ali smo slaveni, oduvijek je tako bilo i nikad dosad nismo negirali SLAVENSTINU

i to. I onda prije par godina, ne sjecam se tocno, dosli su na vlast desnicari i poceli tupit o tome da smo ne znam kako posebni i u rodu sa antickim makedoncima i uspjeli su ubjedit glupu i retardiranu masu i to je to. I onda je dosla gradnja svakakvih anticko-makedonskih spomenika i sto god. I uglavno, misljenja su podjelena: jedni kazu da je sve to glupost, drugi kazu vau mi smo patrioti aleksandar falanga neznam.
Inace na netu nema sanse naci istoriju sad, svaki dan se wikipedija editira od grka i makedonaca, sve je to kaos