avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
SILUJ JE DOK DEČKO GLEDA
Nezz. Problem je to što je zauzeta. Inače sve "najbolje prijateljice" padnu kad-tad. Činjenica. Zašto je to tako? Pa zato što prijateljuješ sa ženama koje te seksualno apsolutno ne interesiraju, a tako se i ponašaš. One onda nakon nekog vremena lude, razviju želju za tobom. Prije svega zato što radiš s njima sve što bi radio da si im dečko, a uopće ih ne primjećuješ kao žene. Onda one odjednom razviju želju i potrebu da ih i ti gledaš kao seksualni objekt. Postanu ljubomorne kada spominješ ili im pokazuješ druge žemske ili si s drugim ženama u društvu i krevetu. Na kraju sve potajno žele biti tvoje cure te ti počnu uvaljivati spike - gdje ću ja naći dečka poput tebe bla-bla? Njihove mame žele to, one žele to, ti ne želiš to. Zaključak - ako ignoriraš njihovu žensku stranu ggE sad, ako ti se to žemsko prijatelj sviđalo odmah od starta. Odnosno, kada si je pogledao rekao si samom sebi - u jebote ovo bi mogao mrknuti bez beda i čudnog osjećaja iza; E onda normalno da si se zaljubio kada već od starta si htio svjesno ili možda podsvjesno nešto više. Ako je iz modela 1 nastala ljubav. Jebote, svaka ti čast onda nezz. Svejedno, družite se i dalje, samo joj malo šalji spike i počni obraćati pozornost na njezin izgled, komentiraj itd. Nemoj slučajno početi srat i ogovarati njenog dečka s njom, pokušti dokazivati da je on zapravo smeće itd. to ne vodi do ničega produktivnog. Vrijeme je svakako na tvojoj strani, a u međuvremenu počni izlaziti i traži druge žene i svakako joj to nabij na nos.
Citat: Cole - 09. Lipanj, 2013., 09:06Nemoj joj nikad reć da ju voliš.Ja sam imao najbolju frendicu i 9 godina sam ju volio, baš ono stvarno i pravo.Nakon 9 godina sam pukao i rekao joj na najljepši mogući način, trebalo mi je pol godine da se oporavim od toga dana.Od tada se samo u prolazu pozdravimo i tek rijetko popričamo na tren. Pitaj rastamana kak sam izgledao u to vrijeme. Neponovilo se nikada. Te večeri si izgledao najdepresivnije ikad. A ja sam bio Green Tuborg(vjerojatno najodvratnija piva ikad i top 3 najodvratnijih pića ikad) Još se sjećam dana kad si mi reko da češ joj tu večer reći kako stoje stvari sa tvoje strane, a ja sam ti samo rekao da čekam tvoj poziv da se nekome izjadaš poslije toga. P.s. Realno, žena je preseksi, prejebozovna, presve... <3
Nemoj joj nikad reć da ju voliš.Ja sam imao najbolju frendicu i 9 godina sam ju volio, baš ono stvarno i pravo.Nakon 9 godina sam pukao i rekao joj na najljepši mogući način, trebalo mi je pol godine da se oporavim od toga dana.Od tada se samo u prolazu pozdravimo i tek rijetko popričamo na tren. Pitaj rastamana kak sam izgledao u to vrijeme. Neponovilo se nikada.
Gejming na kompjuterima, ono, tako iritantno jebote da ne znam. Dobio Mafia 2 igru, instalirao, krenuo igrat, jebena igra na prvu, odlican stimung, voice acting ,sve super. ALI Imam neki konstantni flickering u igri, i onako, pet mogucih drivera promijenio i svakakva razna sranja i na kraju ju obrisao, jer, ono, ima common problem s ATI driverima. Nek ode u kurac više.