HCL.HR

Bića, stvari i pojave koje vas živciraju

• 13735 Odgovora
  • 1034511 Hitova
*

pilip

• 1598
Odg: Bića, stvari i pojave koje vas živciraju
« Odgovori #12495 : 09. Lipanj, 2013., 19:05 »
SILUJ JE DOK DEČKO GLEDA

Ja sam htio ovo napisati.

« Odgovori #12496 : 09. Lipanj, 2013., 20:32 »
Nezz. Problem je to što je zauzeta.

Inače sve "najbolje prijateljice" padnu kad-tad. Činjenica. Zašto je to tako? Pa zato što prijateljuješ sa ženama koje te seksualno apsolutno ne interesiraju, a tako se i ponašaš. One onda nakon nekog vremena lude, razviju želju za tobom. Prije svega zato što radiš s njima sve što bi radio da si im dečko, a uopće ih ne primjećuješ kao žene. Onda one odjednom razviju želju i potrebu da ih i ti gledaš kao seksualni objekt. Postanu ljubomorne kada spominješ ili im pokazuješ druge žemske ili si s drugim ženama u društvu i krevetu. Na kraju sve potajno žele biti tvoje cure te ti počnu uvaljivati spike - gdje ću ja naći dečka poput tebe bla-bla? Njihove mame žele to, one žele to, ti ne želiš to. Zaključak - ako ignoriraš njihovu žensku stranu gg

E sad, ako ti se to žemsko prijatelj sviđalo odmah od starta. Odnosno, kada si je pogledao rekao si samom sebi - u jebote ovo bi mogao mrknuti bez beda i čudnog osjećaja iza; E onda normalno da si se zaljubio kada već od starta si htio svjesno ili možda podsvjesno nešto više.

Ako je iz modela 1 nastala ljubav. Jebote, svaka ti čast onda nezz. Svejedno, družite se i dalje, samo joj malo šalji spike i počni obraćati pozornost na njezin izgled, komentiraj itd. Nemoj slučajno početi srat i ogovarati njenog dečka s njom, pokušti dokazivati da je on zapravo smeće itd. to ne vodi do ničega produktivnog. Vrijeme je svakako na tvojoj strani, a u međuvremenu počni izlaziti i traži druge žene i svakako joj to nabij na nos.     

« Odgovori #12497 : 09. Lipanj, 2013., 20:34 »
:hihi: :hiha:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #12498 : 09. Lipanj, 2013., 20:36 »
:))))))))))))

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #12499 : 09. Lipanj, 2013., 20:48 »
:hihi::hihi: :ave:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #12500 : 09. Lipanj, 2013., 21:17 »
Nemoj joj nikad reć da ju voliš.
Ja sam imao najbolju frendicu i 9 godina sam ju volio, baš ono stvarno i pravo.
Nakon 9 godina sam pukao i rekao joj na najljepši mogući način, trebalo mi je pol godine da se oporavim od toga dana.

Od tada se samo u prolazu pozdravimo i tek rijetko popričamo na tren. Pitaj rastamana kak sam izgledao u to vrijeme.
Neponovilo se nikada.

Te večeri si izgledao najdepresivnije ikad. A ja sam bio Green Tuborg(vjerojatno najodvratnija piva ikad i top 3 najodvratnijih pića ikad) :wildboy:
Još se sjećam dana kad si mi reko da češ joj tu večer reći kako stoje stvari sa tvoje strane, a ja sam ti samo rekao da čekam tvoj poziv da se nekome izjadaš poslije toga.

P.s. Realno, žena je preseksi, prejebozovna, presve... <3

Ane. <3

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #12501 : 09. Lipanj, 2013., 21:18 »
Umireeeeeeem :hihi: :hihi:

« Odgovori #12502 : 09. Lipanj, 2013., 21:21 »
:ave::ave::ave:

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #12503 : 10. Lipanj, 2013., 14:01 »
http://imgur.com/gallery/79uLG

Sjetio se kako grgur stavi 9gag slike i rejđa onda, jedva čekam da vidi ovo, razbit će sve oko sebe HULK SMASH :)))))))))))))))))))

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #12504 : 11. Lipanj, 2013., 16:57 »
Gejming na kompjuterima, ono, tako iritantno jebote da ne znam.

Dobio Mafia 2 igru, instalirao, krenuo igrat, jebena igra na prvu, odlican stimung, voice acting ,sve super.
ALI
Imam neki konstantni flickering u igri, i onako, pet mogucih drivera promijenio i svakakva razna sranja i na kraju ju obrisao, jer, ono, ima common problem s ATI driverima.

Nek ode u kurac više.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #12505 : 11. Lipanj, 2013., 17:10 »
:mrs:

« Odgovori #12506 : 12. Lipanj, 2013., 15:45 »
ATI. Tako ti treba.:mrs:

« Odgovori #12507 : 13. Lipanj, 2013., 02:28 »
Gejming na kompjuterima, ono, tako iritantno jebote da ne znam.

Dobio Mafia 2 igru, instalirao, krenuo igrat, jebena igra na prvu, odlican stimung, voice acting ,sve super.
ALI
Imam neki konstantni flickering u igri, i onako, pet mogucih drivera promijenio i svakakva razna sranja i na kraju ju obrisao, jer, ono, ima common problem s ATI driverima.

Nek ode u kurac više.

e lik taj problem imam i ja na steamu sa mafijom 2. isto promijenio par drivera.
isto ismam atijevku. jel kao da se stalno neke crne sijene pokazuju, ponekad i bijele ?
baš ono, flickering. iritantno da
a sjećam se da je mrtvi pirat radio besprijekorno. reko idem kupit origigi. mamu im jebem. ajd pa je bila jeftinjak. :wildboy:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #12508 : 13. Lipanj, 2013., 03:52 »
Nisam mogao zaspat pa išao drkat po tome.

Uglavnom, prebacio starije drivere (12.9), skinuo pirata, ubacio DLC-ove i pizdarije, usput pokupio neku viruscinu.
Poskidao virus, prebacio sve nazad, eto sad radi kak treba.

Kul je igra, malo me jebu rupe izmedju misija (odi tamo, pokupi to, vrati simo, usput se vozi 30 minuta), ali ok je.

« Odgovori #12509 : 13. Lipanj, 2013., 12:50 »
12.9 veliš a ? :solidus:

aj aj probat ću i ja kad će mi se dat.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9