opet, ne mogu sam sebi prigovarat.

Desk job je najbolja stvar ikad.
Staviš si muziku (slušalice ako si u uredu), udobno smjestiš u "fotelju" i pijuckaš čaj dok vani likovi popravljaju rupe na cesti za duplo manje para. Radio sam i po kiši u 3 ujutro mokar toliko da nisam mogao ruke dignut koliko je trenerka na meni bila teška od vode pa sam naučio cijenit "dosadne poslove".
Istina, sve postane tlaka nakon nekog vremena. Ja sam planirao otić van na par godina ako ubodem posao za neku dobru firmu (tipa last.fm, deviantart, i sl.) i nakon toga se vratit čisto da ne žalim s 60 godina kako sam cijeli život na jednom mjestu. Nekakve aspiracije prema borbi s krakenima i nemam baš. Tomu služe hobiji...radi od 8-16, odmori se do 20 i onda odi na trening do 22. Upišeš nešto muški tipa KIKBOKSING da ne propadneš fizički i gg. Desk job ftw.
Upozorenje - dok ste pisali poruku poslana su 7 nova odgovora. Možda trebate revidirati svoju poruku.
neda mi se čitat sad to sve...poslije 
muzikica, čaj...i nekako ti to ne zvuči gej? jebemu

i onda sa 55 godina jedno jutro se sjedneš, napraviš čaj i...jebemu isusa, shvatiš da si proživio život ko pizdurina koja nije napravila ništa što bi mu razvilo osobnost, karizmu i iskustvo. (ne govorim o tebi konkretno jel..)
mislim, tebi očito paše, i to stvarno želiš radit...
ali eto, ja sam radio 3 mjeseca u 24 i siguran sam, u tisuću eura, da to nije nešto što želim radit...ikada. iako rula. i čak ima dinamike.
Jednostavno želim ostavit neš iza sebe. ono, izgradit nešto, iskopat nešto. upoznat epik ljude koje još nisam upoznao jer tu ne postoje. neznam
i nitko nije spominjao nerealne stvari. al postoje dosta normalnih zanimanja koja mogu bit epična.