HCL.HR

Igračke kad ste bili mali :(

• 54 Odgovora
  • 7583 Hitova
*

blaster32

• Gost
Igračke kad ste bili mali :(
« : 26. Lipanj, 2009., 15:47 »
Da ne spemamo u fun topicu

Jebo vas lego kocke, ja sam imao neke neznam socijalne ali su ownale. Bile su veće od legića i kad si ih okrenuo mogo si stavit unutra one čovječuljke iz kinder jaja i vozit ih. Ane nisam si napravio titanic i lomio ga :ementaler:

Re: Igračke kad ste bili mali :(
« Odgovori #1 : 26. Lipanj, 2009., 15:50 »
haha rofl, te su bile megafejl

ja sam volio legiće, al možda čak i više sam volio betmene
imo sam ih oko 30, raznih vrsta betmena, par robina i par čak power rangersa
obično bi napravio neki scenarij i onda bi se oni šorali i to i bili bi kul dijalozi

najbolje je bilo kad sam igrao nogomet s njima, napravio lopticu od alu folije, i onda bi šutao to s njima i halao fucu  :approve

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #2 : 26. Lipanj, 2009., 15:53 »
ja sam ekšn menove imao, sigurno desetak njih  :ementaler:

*

Easy

• 1119
  • disi
« Odgovori #3 : 26. Lipanj, 2009., 15:54 »
Legići ftw. Na drugom mjestu poslije legića su mi bili plastični vojnici.  :ementaler: Pa onda ekšn men.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #4 : 26. Lipanj, 2009., 15:55 »
Aaa, plastični vojnici su rulali krista. Onak, avioni, tenkići i četnici  :ave:

*

Illidan

• 2748
  • DECKI LOL
    • Hrvatska Cyber Liga
« Odgovori #5 : 26. Lipanj, 2009., 15:59 »
legiću su uvijek naravno ownali boga
pored toga naravno različite "action figurice", od action mana do random vojnika

e i da, oni plastični mali vojnici su isto bili u opticaju

a definitivno najretardiranija "home made" igra koju sam smislio valjda kad sam imao 3 godine il sta ja znam je bila da poredam apsolutno sve autiće/kamione ili bilo šta što posjeduje kotače u "kolonu", znalo je tu biti i po 50ak autića ili više, i onda bi pomaknuo prvi autić za npr 10 cm i onda ovaj iza njega, pa onaj iza njega... sve dok ne dođeš do zadnjeg, kad pomakneš zadnji autić sve isponova... i tako bi se igrao igre koju sam nazvao hej, "kolona"
ownalo je :(

ili također što sam volio raditi s burazom... kreneš iz jednog kraja kuće na drugi, cilj je da ne staneš na pod/tepih sve dok ne dođeš do mjesta na koje već trebaš doć, mogao si stat na npr papuču, bačenu tenisicu, knjigu, jastuk, whatever... ah :D
« Zadnja izmjena: 26. Lipanj, 2009., 16:00 Illidan »

« Odgovori #6 : 26. Lipanj, 2009., 16:00 »
legići :hug
ja bi rasporedio te male vojnikice plasticne diljem sobe i glumio da su andrkavr i da ce krenut u neku invaziju po noci.  :ementaler:

« Odgovori #7 : 26. Lipanj, 2009., 16:02 »
dosta ekšn mena, legići, mali autići oni i plastični vojnici.  :mrgreen:

« Odgovori #8 : 26. Lipanj, 2009., 16:10 »

/cut

isto sve.  :ave:  :wildboy:

nisam nikad imao tepih za aute, al mi ga je frend imao pa smo se igrali kod njega. i prije toga je imao neki tepih onak obični u dnevnom koji je imao neku veliku elipsu kao na sebi. pa nam je to bila cesta za "kolonu". makar to nije bila "kolona" neg jednostavno autići.  :wildboy:

a šta se tiče figurica, to bi se igralo kod mene, posakrivali bi po kući "ZLOČESTE" i onda s naša 2 odabrana lika išli tražit "otetu pičku" :<
i onda bi nas "zločesti" genkali okolo.
prekul.  :wildboy:

legići su priča za sebe, jednostavno predobro. cilo jedno lito sam proveo igrajući se legića, svaki dan ono od ujutro do ručka, pa opet posli ručka do mraka.  :wildboy:

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #9 : 26. Lipanj, 2009., 16:24 »
obično bi napravio neki scenarij i onda bi se oni šorali i to i bili bi kul dijalozi

Ovo :( No prestao sam to radit kad su me misteriozno počeli ispitivati: Mario, s kime pričaš? Mislim koji kurac? šta se nesmijem ni igrat više? odite u kurac :wildboy:

A onak, rata smo se isto igrali punkurac. Ulica u kojoj sam odrastao je imala dvorišta velika ispred zgrada, šumarak nekakav iza zgrada, 2 parka i jedan napušteni restoran također s ogromnim dvorištem. Isuse kako je bogovalo :( Čepaljke  :2139:
« Zadnja izmjena: 26. Lipanj, 2009., 16:26 Điz »

*

Easy

• 1119
  • disi
« Odgovori #10 : 26. Lipanj, 2009., 16:26 »
Ja sam obožavao gradit utvrde i bunkere od jastuka, deka itd. I onda se unutra sakrijem i mislim da me nitko ne vidi.  \:D/

Tj, 100% me nitko nije vidio.  :dancing:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #11 : 26. Lipanj, 2009., 16:28 »
igrao sam se rata i vozio sam aute na već navedenom tepihu

« Odgovori #12 : 26. Lipanj, 2009., 16:28 »
 :hihi: :hihi:

A onak, rata smo se isto igrali punkurac. Ulica u kojoj sam odrastao je imala dvorišta velika ispred zgrada, šumarak nekakav iza zgrada, 2 parka i jedan napušteni restoran također s ogromnim dvorištem. Isuse kako je bogovalo :( Čepaljke  :2139:

ovo plus plastični pištolji s placa.  :approve

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #13 : 26. Lipanj, 2009., 16:30 »

A onak, rata smo se isto igrali punkurac. Ulica u kojoj sam odrastao je imala dvorišta velika ispred zgrada, šumarak nekakav iza zgrada, 2 parka i jedan napušteni restoran također s ogromnim dvorištem. Isuse kako je bogovalo :( Čepaljke  :2139:

Totot  :ave:
Nas je bilo isto pun kurac, naoružani do zuba, skakali po nekakvom gradilištu ili bili u kanalu koji je iza moje kuće. Jednom smo nasjekli pun kurac kukruza i od tog napravili "skrovište" lol. Čak smo išli i po otpadno drvo u pilanu  :wildboy:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #14 : 26. Lipanj, 2009., 16:31 »
mi smo imali gradilišta u kvart, koje je onak bilo polunašušteno, pa smo tam radili baze..

jedna je bila prejebena :ave:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9