okej mr. moralist, a sad nam reci kako možeš profitirati od toga, jer me zanima fakat..
Razmisli, upotrijebi maštu iliti inteligenciju, pa ćeš vidjeti. Jedan od primjera je zapi naveo, i iako je možda on bio sarkastičan, vjeruj mi, može ti pomoći oko posla, i oko faksa ćak, vjerovao ili ne

@Damir - ne, nego se udruga sama financira, i to od članarina i testova. Barem ovdje kod nas. Vani ima i neke veće sponzore, ali ovdje ono što dobiva je jako malo. Ne za odbacit, ali nije nešto od čega se samog dade opstati.
A i prije 3 godine je tadašnji predsjednik Mense pokrao udrugu za sve što je tada imala, točnije, oko 150 00kn, ako se dobro sjećam, a tu onda se vraćamo na ono prvo - evo ti na kako se još možeš okoristiti članstvom.

Naime, zbog rupa u zakonu, izvukao se bez ikakve kazne, osim one protjerivanja van iz udruge. Buuuuuuhuuuuu :b_wildy: :tired:
@Kingmortal - zato ni ne kužiš ovo o mensi, i zato nisi član. Ako jesi, ne bi trebao biti. :b_wildy: Netko je rekao (više njih), kako je glupo dati "toliko puno" love za test i članstvo. A ja sma rekao kako pušenje troši i više love, puno više, a besmislenije je od članstav ovdje, dapače, puuuuno besmislenije. A ako i gleda netko na mensu kao nešto jednako besmisleno pušenju, opet je jeftinije.