Jučer sam doživio jedno sasvim neugodno iskustvo. Igrom slučaja u posjet su mi došle dvije žene u stan, iako s ovog foruma, neću navoditi imena... Zbog svoje sigurnosti. Odlučio sam biti dobar domačin, ponuditi ih pićem, što su prihvatile s veseljem. Inače prljavi stol krasila je boca Jack Daniels iz 2005 godine, skupa s nešto Coca Cole i prikladnim čašama. Uz ugodnu atmosferu proveli smo dio večeri pred televizorom. No, kako se boca privodila kraju tako je i počela moja noćna mora. Bez nekog konkretnog razloga, jedna žena počela me pomahnitalo naganjati po stanu, zadajući si cilj da me ozlijedi. Nakon nekog vremena uspio sam ju smiriti. Nemoćno se prepustila mojim snažnim rukama te sam ju vratio nazad na prethodno sjedeće mjesto.
Zatim su se iste žene počele čudno ponašati, što je uzrokovalo moj odlazak u svoju sigurnu sobu. Nevino sam sjedio pred ogromnim zaslonom svoga računala, preslušavajući glazbu, ali ne zadugo. Potiho se ušuljala jedna od žena u moju sobu, na moj prepad me zaskočila i dva puta ošamarila.
Šamar... Toliko brz i kratak, ali bolan. Iz prve nisam bio svjestan što mi se dogodilo, ali nakon toga je slijedila agonija.
Lagano trpki okus prethodno popijenog Jackya pretvorio se u slatkasto željezni... Što se dogodilo? Nisam ni sam znao dok se nisam uspio otrgnuti iz tih ženskih ralja i pobjeći u malenu, ali sigurnu prostoriju WC-a.
Gledajući u ogledalo pljunuo sam u umivaonik... Imao što za vidjet. Moj prekrasni bijeli umivaonik pridobio je crvenkastu boju, uzrokovanu mojom slinom.
Zbunjeno gledajući u tu crvenkastu mješavinu prošlo mi je nekoliko stvari kroz glavu. Zašto, kako... Što sada. Nakon kratkog razmišljanja zaključio sam da bi najbolje bilo ako bi prešutio to sve, jer tko zna na što je sve jedno žensko sposobno kada nanjuši krv.
Obrisao sam vrelu krv, isprao jadna usta i vratio se nazad u svoju mračnu sobu, nadajući se brzom snu.

Kako bi se vi nosili sa sličnom situacijom? Jeste ikad pokupili šamar od žene? Vratili ga?