HCL.HR

mp3

• 60 Odgovora
  • 11758 Hitova
*

Weky

• 3648
  • w00t!!!!!11
mp3
« : 12. Svibanj, 2008., 19:42 »
Uglavnom, svi manje više furate mp3 playere (dobro, mp4, kak ga vole zvati retardirani ljudi kojima ionako služi za mjuzu, al eto, tako piše na njemu, a meni full debilno zvuči kad ga se tako zove :tired:).

Enivej.
Pitanje.

Recimo, pretpostavljam da niste svi manekeni da furate ipod od 16+ giga, i da imate manji mp3/mob na kojem mijenjate muziku.

Koliko često mijenjate?
Jel birate stvari i slažete prepun k dugo ili nabacate kompletne foldere/albume?

Ja se nikad ne mogu natjerati da si slažem pjesmu po pjesmu, a ako nabacam, onda ne slušam 70% sadržaja.
Ono, loše.

Kakvi ste si s đubretom?

*

Zapi

• Gost
Re: mp3
« Odgovori #1 : 12. Svibanj, 2008., 19:44 »
imam na mobu..al sta ce ti muzika po svijetu dok hodas..

« Odgovori #2 : 12. Svibanj, 2008., 19:47 »
ja na mobitel bacam sve.
1  gb micro sd.

uglavnom imam jedan raznoliko folder di bacam pjesmu po pjesmu, tu držim old skul rok i rendom stvari za puštat kad se sjedi po parkovima, il neka stvar koja mi ohvati uho, a ostalih ~700mba su albumi koji se izmjenjuju.

i da, album koji nisam izbrisao odkad sam dobio sd, avril lavigne - under my skin. :2139:

al uglavnom držim se onog gore, i inače doma većinom slušam album po album kao cjelinu, rijetko kompilacije.

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #3 : 12. Svibanj, 2008., 19:49 »

Koliko često mijenjate?
Jel birate stvari i slažete prepun k dugo ili nabacate kompletne foldere/albume?

Ja se nikad ne mogu natjerati da si slažem pjesmu po pjesmu, a ako nabacam, onda ne slušam 70% sadržaja.
Ono, loše.

Uglavnom pobacam samo albume. I to ne toliko često. Imam 2gb na mp3 playeru i 1gb odnedavno na mobu. Ne slušam na mobu nikad jer se ne čuje dovoljno jako iliti onoliko koliko ja hoću. A uvijek slušam na najjače.  \:D/

I slušam ga uglavnom u busu. Idu mi na kurac ljudi koji dođu u društvo pa drže slušalice na ušima. I ne žele ih skinut ni stišat muziku iz nekog razloga.  :tired:
« Zadnja izmjena: 12. Svibanj, 2008., 19:51 Wildboy »

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #4 : 12. Svibanj, 2008., 19:52 »
Imam u prosjeku cca 5-15 pjesama koje mogu slušati konstantno. Ovisno o mom moodu ..tako da se uvijek nađe barem 1 pjesma za svaki m00dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Now if a bitch sucks yo dick, for $5 per square inch
And gets $40, including a $5 tip
How big was the dick she just sucked? (say what?)
Said how big was the dick she just sucked? (wha...?)

*

Under

• 1819
  • Bwaaaah!
    • SH Memories
« Odgovori #5 : 12. Svibanj, 2008., 19:52 »
Lijen sam mjenjat mjuzu. Uglavnom pobacam albume koje slušam trenutno i onda kad se prebacim na nešto drugo, na mobu ostane ono od prije. Jebat ga.

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #6 : 12. Svibanj, 2008., 19:56 »
Podijelim foldere po izvođačima i stavljam pjesmu po pjemu unutra,nedamise cijele albume. :wildboy:

*

Weky

• 3648
  • w00t!!!!!11
« Odgovori #7 : 12. Svibanj, 2008., 19:57 »
molim xplosivu -1 na reputaciju :tired:

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #8 : 12. Svibanj, 2008., 19:58 »
ne koristim te prijenosne plejere
postao sam ovisan o last.fmu i očem da mi sva muzika koju slušam bude izlistana :wildboy:

*

T.N.T.

• 4164
    • http://www.last.fm/user/8th_Method/
« Odgovori #9 : 12. Svibanj, 2008., 19:58 »
ne slušam ništa, nema last.fm-a :wildboy:

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #10 : 12. Svibanj, 2008., 20:10 »
Mobitel, 1 gb memorijska. Koja trenutno kurca ne radi pa mora na popravak :(
Inače drzim oboje - ponesto albuma i random razbacanih pjesama koje mi pašu.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #11 : 12. Svibanj, 2008., 20:13 »
ne volim imat stvari koje ne slusam, trenutno u mobu 2gb, od tih 2gb je giga i pol mjuze, pojedinacne stvari koje sam sam odabrao i stavio, mrzim kad slusam nesto i onda mi dodje neka random stvar koja mi ne pase i onda moram izvlacit remote i klikat 50 puta dok ne naletim na neku stvar koja mi se svidi, zato pobacam sve koje mi se kolko tolko svidjaju i eto.

edit: sto mrzim na ljudima, mrzim kad netko ima ipod i drzi ga u ruci ili su slusalice van jakne/majce, mrzim kad netko ima od 2gb mjuze samo 10 koje mu se svidjaju i onda stalno salta dok ne dodje do jedne koja mu pase, mrzim ljude koji pjesmu preslusaju u tri klika, i mrzim ljude koji sa slusalicama na uhu dodju pricat samnom.  :tired:

« Odgovori #12 : 12. Svibanj, 2008., 20:32 »
Imam na mobu. Nemjenjam baš često...

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #13 : 12. Svibanj, 2008., 20:54 »
2GB kartica na mobu, točno 555MB muzike, pomno odabrane, isto kao điz. Imam valjda samo jedan ceo album od Hladnog Piva - Knjiga Žalbe na mobu, ostalo fino po izvođačima najdraže pjesme   :ementaler:

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #14 : 12. Svibanj, 2008., 20:54 »
molim xplosivu -1 na reputaciju :tired:

ja molim -2 ako treba da Weky bude sretan  :piva:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9