HCL.HR

Poklon topic

• 200 Odgovora
  • 23789 Hitova
*

pilip

• 1598
Odg: Poklon topic
« Odgovori #135 : 25. Siječanj, 2011., 17:43 »
 :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita: :b_kita:

na sve

« Odgovori #136 : 25. Siječanj, 2011., 17:45 »
@biver
Neće me poslodavac ovdje pratiti, a bome ni pronaći. Mogu tu komotno srat po poslu, bogu i ljudima općenito. Drugim riječima, neću najebat. Ima razlika. :wildboy:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #137 : 25. Siječanj, 2011., 17:46 »

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #138 : 25. Siječanj, 2011., 17:47 »
Ozbiljno shvaćanje foruma.  :hihi:
Sooooo 2005.

Biver, shvati da realno nikog ovdje nije toliko briga za... ne znam, to što ti slušaš SKOOTER.  :hiha:
Ili više manje bilo što drugo.

Al ti svaki put reagiraš kad ti se bilo tko obrati s bilo kakvom šalom il forumskim (neozbiljnim) dissanjem.  :wildboy:

pa nitko ne shvaća ozbiljno forume. koji kurac isuse kriste mili. ja govorim općenito o internetu i globalnom selu i fejbucima i nezz. a na šale ću uvijek reagirat. ono, netko nabaci "neozbiljni forumski diss na mene", naravno da ću odgovorit.

ono nisam kripl mrtvi.

*

pilip

• 1598
« Odgovori #139 : 25. Siječanj, 2011., 17:48 »
HEJ DRUSTVO, STA KAZETE NA MOJ SAVJETU SVEZI POKLONA??? :mrgreen: :thumbs: :mrgreen: :thumbs: :mrgreen: :thumbs: :mrgreen:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #140 : 25. Siječanj, 2011., 17:49 »
@biver
Neće me poslodavac ovdje pratiti, a bome ni pronaći. Mogu tu komotno srat po poslu, bogu i ljudima općenito. Drugim riječima, neću najebat. Ima razlika. :wildboy:

ne govorimo o poslodavcima koji traže ljudi da kopaju rudnike.

govorimo o inteligentnim poslovima.

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #141 : 25. Siječanj, 2011., 17:50 »
HEJ DRUSTVO, STA KAZETE NA MOJ SAVJETU SVEZI POKLONA??? :mrgreen: :thumbs: :mrgreen: :thumbs: :mrgreen: :thumbs: :mrgreen:

Ovo je "off-topic"!. Postaj svoje pitanje u za to odgovarajući topic! ;) Pozdrav.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #142 : 25. Siječanj, 2011., 17:50 »

Ovo je "off-topic"!. Postaj svoje pitanje u za to odgovarajući topic! ;) Pozdrav.

:hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:

« Odgovori #143 : 25. Siječanj, 2011., 17:51 »
@biver
Možeš li napisati nešto gluplje? :fpalm:

Reci mi onda, molim te, kako bi me trejsao ovdje?

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #144 : 25. Siječanj, 2011., 17:56 »
@biver
Možeš li napisati nešto gluplje? :fpalm:

Reci mi onda, molim te, kako bi me trejsao ovdje?

pa ne znam, google. tvoje ime i prezime. ljudi koji znaju ljude. koji znaju ljude. facebook. nezz ima načina. al daj shvati da uopće ne pričamo o forumima. pričamo o svemu na internetu. sve može imat utjecaj.

DAVORE PRESTANI.

da smo u disko klubu, ti bi jedini čagao dok bi spremač meo oko tebe! :hiha2:

rula mi to. nezz. trebao bi učit, a ovak se raspisujem. i ne učim. moraš priznat da je to bolje.

« Odgovori #145 : 25. Siječanj, 2011., 17:57 »
biver OMFG  :fpalm:

« Odgovori #146 : 25. Siječanj, 2011., 17:59 »
A mi pričamo o ovom forumu i da to nije isto ko pravi svijet, niti ko fejsbuk.
Na forumu imaš nadimak tako da moš bit fino anoniman i gugl tu neće pomoći.

Al ok, ova besmislena rasprava traje predugo. Prestaću svima za ljubav. :wildboy:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #147 : 25. Siječanj, 2011., 18:13 »
biver OMFG  :fpalm:

očekivano. i potvrđeno sve što sam rekao.

« Odgovori #148 : 25. Siječanj, 2011., 18:17 »
Oprosti što moji postovi nisu svježi kao tvoji.  :hiha:

Nastavi raspravljati sam sa sobom.  :mrs:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #149 : 25. Siječanj, 2011., 18:22 »
@biver

ne govorimo o poslodavcima koji traže ljudi da kopaju rudnike.

govorimo o inteligentnim poslovima.

Cuo sam da za rad na teletextu provjeravaju zaposlenike kod uskoka.  :hiha2:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9