avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: Pilip - 25. Siječanj, 2011., 17:40BTW o cemu je rasprava gore?Više manje o ovom Na neki način.
BTW o cemu je rasprava gore?
Ozbiljno shvaćanje foruma. Sooooo 2005.Biver, shvati da realno nikog ovdje nije toliko briga za... ne znam, to što ti slušaš SKOOTER. Ili više manje bilo što drugo.Al ti svaki put reagiraš kad ti se bilo tko obrati s bilo kakvom šalom il forumskim (neozbiljnim) dissanjem.
@biverNeće me poslodavac ovdje pratiti, a bome ni pronaći. Mogu tu komotno srat po poslu, bogu i ljudima općenito. Drugim riječima, neću najebat. Ima razlika.
HEJ DRUSTVO, STA KAZETE NA MOJ SAVJETU SVEZI POKLONA???
Citat: Pilip - 25. Siječanj, 2011., 17:48HEJ DRUSTVO, STA KAZETE NA MOJ SAVJETU SVEZI POKLONA??? Ovo je "off-topic"!. Postaj svoje pitanje u za to odgovarajući topic! Pozdrav.
@biverMožeš li napisati nešto gluplje? Reci mi onda, molim te, kako bi me trejsao ovdje?
DAVORE PRESTANI.da smo u disko klubu, ti bi jedini čagao dok bi spremač meo oko tebe!
biver OMFG
Citat: KingMortal - 25. Siječanj, 2011., 17:45@biverNeće me poslodavac ovdje pratiti, a bome ni pronaći. Mogu tu komotno srat po poslu, bogu i ljudima općenito. Drugim riječima, neću najebat. Ima razlika. ne govorimo o poslodavcima koji traže ljudi da kopaju rudnike. govorimo o inteligentnim poslovima.