@JADRAN
Slažem se s tobom, no ipak.. novinari imaju tu, ajmo reći MOĆ da prodaju ljudima takoreći bilo što, no ipak se ostaje na zaglupljivanju ionako glupe mase.
Mišljenja sam, da barem u malim količinama bi trebali unositi nešto bitno u novine i pozitivno utjecati na ljude. Al ae, biznis je biznis.
I s takvom moći dolazi i velika odgovoronst, nešto nešto 
ok. ŠTO je to bitno?
evo, npr to mene zanima. Tj, kako pozitivno utjecati na ljude? Poticati ih na nešto? što?
nismo jebote u 13. stoljeću (ne zanima me točna historijska kronologija, ipak radim u 24 sata h3h3h) da su novine ono, GLAS SLOBODE il nešto. to je prošlo vrijeme jbt, to je sad zabavni medij kao i svaki drugi. Mislim ako ti je do ozbiljnih članaka i "važnih" stvari, zašto nitko od vas ne kupuje jedne od one hrpe novina šta se prodaju u nakladi od 1000 brojeva tjedno?
licemjerje, i say.

Novac svejedno ne opravdava govno od "novina" i ono, izgleda da danas svatko može biti novinar. hur dur :S
opravdava, među ostalim.

i kad to svatko nije mogao bit novinar?

takva je priroda posla..
To što se vi smijete onome što pišete...ne znam. Govori nešto o vama. Možda?
konkretno, karikirao sam i mislio na drugačiju situaciju koju mi se sad neda objašnjavat. uglavnom ljudi su veoma ozbiljni i jebu se u usta od posla.