ništa se ne izmišlja. samo izgleda retardirano jer moraju prilagodit mini okviru i super-skratit.
Ček.. upravo si mi rekao da, prosječno gledano, nema važnijih vijesti dnevno od krave u bazenu.
Ček malo.
Hej. 
i iskreno vjerujem da ne postoje zanimljviije vijesti. Pa jebote to kaj vidiš u 24 sata je isti kurac kaj je i na svim portalima u hr, kaj sad, postoje tajne vjesti koje nitko ne vidi?
mislio sam na "asortiman" novina općenito, jebala te krava.

Ako nude sve isto što nude svi drugi.. zar ne vidiš da se pomalo gubi svrha takvih "novina" ?
daj učlani se u kršćansku mladež il nešto. :tired: kakva jebena poanta sad, ko je reko da ima poantu

to je jebena firma, koja je napravila novine, da zaradi. nema poante ono, naravno da bi bilo inteligentnije da ne postoji, nit bi išta na svijetu bilo drukčije. Ali eto postoji, zarađuje peneze i ja radim za njih kao i još jedno 200 ljudi.
ono što JE poanta je to da svi zajedno obavljaju dobar i pošten posao, nisu muljatori i za to šta vi zovete smeće svakodnevno pišaju krv. kolko god ti mislio da je to retardirano i da su oni retardirani.
A zanimljivije vijesti postoje onako. Dovoljno tu i tamo poslušam oca koji radi u Zgu kod nekih SUMNJIVIH poslodavaca pa ispriča kojekakvu zanimljivu pričicu. Koja bi se, novinarskim umjećem, sasvim lijepo mogla uobličiti u neku vijest.
jel tebi jasno da sam ja u ovih 3-4 tjedna šta sam tamo, obavio jedno 10ak poziva svakakvih šabana koji "prodaju" svoje priče i doslovno zovu novinare da im to objave? to sam samo ja, newb, kaj misliš kolko ostali ljudi dobivaju toga?
Problem je što se takve vjesti nit mogu provjerit nit će ikoga zanimat KO KOGA KRADE HUHU i takve gluposti. Pričo sam sa jedno 5 baba kojima je susjed prerezo vodovodnu cjev, bacio govno na glavu il joj se posro u usta. ljudi su retardirani a priče koje sadrže teorije zavjere, KRAĐU itd uglavnom su izmišljene.
Jesi to krivo mene razumio ili stvarno misliš da za nerad i koprcanje treba uložiti extra truda ?
Falabogu da ne mislim da je LAKO, i slažem se s tobom do te mjere da je i za novinarstvo potrebno iskustvo i znanje kao i svim drugim industrijama, ali isto tako, novinar pored neke osnovne obrazbe treba imati karakter za to. I to je glavna razlika između kamijondžija i novinara u tom smislu. I nisam ni rekao da je lako, al onda opet, što, TEŠKO JE, IDEM PREPISATI VIJEST S INDEXA RAĐE LOL!
Mislim, kakav je to novinar, bez obzira na kvalifikacije ?
Izvini ali.
1. pričaš napamet i nemaš mrtve veze. o kurcu.
Kakvo jebeno prepisivanje s indexa? :tired: nitko ne prepisuje sa indexa. Za svaku svoju vjest koju sam napisao ZA NOVINE išao sam na teren, popraćen profesionalnim fotografom. U noviine nejde nikakva prepisana vjest, samo originalne priče. Sve je dokumentirano i nema govora o laganju, izmišljanju itd.
Mislim, netko radi svoj posao loše i nema karakter jer nije osvojio Pulitzera i otkrio nove malverzacije u INI i šupkini? :tired: to su mrtva smeća i beskorisno omalovažavanje, balkanske spike klasične, ono, "JAB TO RADIO ISTO TAKO DOBRO BRATE AL NEĆU".
ponavljam, nitko ne prepisuje vjesti sa indexa. to su gluposti. radi se sve ko u svim ostalim novinama, ali je pristup drugačiji. ništa drugo.
uglavnom već mi se sere zbog smrdljivog moraliziranja o jebenim novinama. Nit itko od vas ima osnove za to. Kaj mislite da bi vi to bolje radili od svih njih? pitajte to troje diplomiranih novinara koji su bili samnom na natječaju i koje nisu primili.
jebote , 300000000000000 ljudi u hrvatskoj nema jebeni poso, a onda bi ja trebo zbog nekih etičkih načela reč KURAC, šta ćete mi vi, vi zaglupljujete naciju. Vjerujem da je to mnogo lako reć, kad te boli neka stvar.