- opekao sam si nogu o auspuh stare bube (od oca)
- glumio sam orla (nos

) na korzu, tako da sam si nekako zapetljao jaknu da izgledam veliko i tako sam trčao i pao direkt na bradu, šivanje ovo ono (kul ožiljak)
- na proslavi nove godine išao sam sa starom prošetat korzom i vidio sam neka dva lika kako si štrcaju droge u venu ....

majci nisam ništa rekao jer sam bio mudar.....

- zaletio sam se novom biciklom prema podrumu i kako ta nije imala kontra kočnicu (prije sam vozio bmx-icu) i ja onako htio nešto zadriftat, potegnuo kontru i skoro srušio cijelu kuću udarivši u garažna vrata.. stara je vikala na mene

- ukrao sam susjedu muslimanu lanac (jer sam bio bezobrazan) i do pred par godina me uvijek bilo strah da ne dođe doma i ne izlaje sve mom starom
- bio sam najjači u selu i puno djevojčica sam vozao u karioli, kao i vlastitog psa
- kad sam već spomenuo psa, jedan veći pas iz susjedstva ga je stalno maltretirao pa sam ga ja jednom neprilikom šetao svog psa, ovaj je naletio pa sam išutirao boga isusa iz tog drugog psa, idući dan sam išao u školu, napao me, nisam bio povrijeđen, stara zvala šinteraj, nekakve tužbice su bile i pas je bio oduzet vlasnicima. No, eto od tada do sad su izmjenili 3 psa i sa svakim uvijek neka sranja, tako da ja zapravo nisam ništa krivo napravio
- bojao sam se cigana cijelo djetinjstvo