Na jednoj stranici sam našao topic sjećanja za sajt na kojem sam bio veoma aktivan, no ugašen je, i opalila me nostalgija, pa da vas pitam koji su forumi koji su vam ostali u pamćenju i koji vam je najdraži.Evo ja ću prvi početi. E da, navedite pod kojim ste nickom bili registrirani na tom sajtu.
Prvi sajt na koji sam ikada došao je gameplay.hr, prije točno 4 godine. Bio sam neaktivan par mjeseci, a kad sam počeo postati, bio sam teški spamer. Otvarao topice za svaku stvar( pozdrav Veki), komentirao i pisao gluposti. Nakon toga su me banali

, pa sam se vratio. S nickom PS2fan sam se, čini mi se, najviše zabavio na bilo kojem forumu. To je tamo negdje na početku 05. Otvarali su se topici o igrama i komentiralo o istima punom parom, a i bilo je puno igara o kojima se moglo pričati. Nakon nekog vremena ponovno su me banali

. Kad sam se još jednom vratio, nick koji sam tad uzeo, a i danas postoji, je Yamcha. Bilo je ok još par mjeseci, no tada je sajt postao prvoklasno smeće kakao je i danas. Nekad se tamo pričalo o igrama i bilo je stvarno zabavno, no danas je to leglo desetogodišnjaka naziva pero2123124, goku2311 i sličnih, koji otvaraju pedeset topica o jednoj igri. Mislim da samo nekoliko starih članova još posjećuje ovaj forum. Ugl, sajt je propao i sada mi ga je muka uopće gledati. Nekoć je bio stvarno odlično mjesto za diskusiju o igrama, a i zabavu, no ugl lošim radom pojedinaca i salvom nezrelih balavaca sajt je propao.
Drugi sajt na kojem sam bio aktivan je uniqplanet, a ujedno je i mjesto na kojem sam počeo pisati. Ovo je bio stvarno odličan sajt, i zauvijek će ostati misterija što se s njim desilo. Napravljen na veoma sličnom dizajnu kao i gameplay, i sa skoro pa istom ekipom, razlikovao se od gp-a po tome što je imaooriginalne kolumne i recenzije igara. Trajao je nekakvih godinu i pol dvije, da bi osnicač sajta i glavni administrator jednostavno nestao sa lica zemlje( navodno je postao teški ovisnik o WoW-u), i neki majmun zaspamao sajt i pretrpao ga što je uzrokovalo pad servera i brisanje postova u razdoblju od mjesec dana. Nakon tog se sajt uspio vratiti, no odjednom je već spomenuti admin nestao i sajt se odjednom ugasio. Bio sam recenzent za ovu stranicu pod nickom Snakester i napisao par recenzija. Ne znam, tu je uvijek bila nekakva super atmosfera dok ju pojedinci nisu narušili pred sam kraj, i uvijek se rado sjećam tog sajta. Ne znam za puno ljudi sa tog sajta, znam da je bio netko pod nickom Seymour, pretpostavljam da je to isti kao i ovdje, i Flea koji je isti.
Treći i posljednji je Hcl. U ovih 4 mjeseca koliko sam na sajtu, jako mi se sviđa. Recenzent sam i volim pisati za stranicu, atmosfera je super, članovi isto takvi. Već dosta vremena sam tražio forum na kojem bih počeo pisati, nikako nisam mogao otići s tog Gameplaya, pa sam našao HCL i "preselio" se na njega.
Najbolji do sada će ipak biti Gameplay, zato jer taj početak 05' sam stalno bio na forumu i super se zabavljao. Ne znam, možda tu ključnu ulogu igra i nekakva nostalgija. Na hclu sam još uvijek premalo, no nakon nekog vremena, ne sumnjam da će nadvisiti GP.
Evo recite vi svoje sajtove.