HCL.HR

Škola, e.

• 481 Odgovora
  • 60223 Hitova
*

blaster32

• Gost
Re: Škola, e.
« Odgovori #210 : 27. Rujan, 2007., 22:02 »
je ti boga stopedeset  :tired:

*

HaZz

• *
  • 27
  • \o/
« Odgovori #211 : 27. Rujan, 2007., 22:18 »
to ne postoji ergo nemoguće je ergo čak ni kmici sa ogromnim street life skillom tntu ne vjerujem da može napravit 72 pravilna trbušnjaka u minuti.

Si siguran,3 u minuti  :approve

*

Pinki

• n00b
  • 0
  • gej is okej
« Odgovori #212 : 27. Rujan, 2007., 22:42 »
86 trbusnjaka u min  \:D/

šta 4 god rukometa radi e  :dancing:

*

Benko

• 1963
« Odgovori #213 : 27. Rujan, 2007., 23:37 »
to bi značilo da nekad napraviš i 3 trbušnjaka u jednoj jebenoj sekundi.. što znači, no wai.. po meni je 65 rekord, đizz :approve

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #214 : 28. Rujan, 2007., 06:29 »
to ne postoji ergo nemoguće je ergo čak ni kmici sa ogromnim street life skillom tntu ne vjerujem da može napravit 72 pravilna trbušnjaka u minuti.

75  :kingmortal:

damire moj, da se imalo bavis sportom bi mogao napravit vise od sezdesetak u minuti, ne kazem da su to pravilni, ocjenjuje se broj, a ne kvaliteta, ja se jednostavno bacim dolje kad se spustam, bez ikakvog napinjanja, a kad ih zelim radit pravilno onda ih radim sporo sa koncetracijom  :wildboy:

jedan momak napravio 123, trenira kickboxing, prof mu nije vjerovao te je morao pred njim ponovit, tad je napravio 110   \:D/

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #215 : 28. Rujan, 2007., 08:58 »
U nas je sema da taknemo kolina...

Danas me pita biologiju, ucit cu malo, moram... :wildboy:

*

Pinki

• n00b
  • 0
  • gej is okej
« Odgovori #216 : 28. Rujan, 2007., 10:17 »
amo sada, koje vam je vrijeme na 50 m , 800m , 1200 ili 1000x

*

T.N.T.

• 4164
    • http://www.last.fm/user/8th_Method/
« Odgovori #217 : 28. Rujan, 2007., 10:32 »
nemamo to :dancing:

imamo sprint na 100m i trčanje 6 minuta

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #218 : 28. Rujan, 2007., 11:22 »
Ja govorim o pravilnim trbušnjacima, ono gdje se sve radi, ne zbog broja, nego kvalitete.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #219 : 28. Rujan, 2007., 13:40 »
ako ides na to onda se ne moze ic na broj, jer da bi se napravio pravilan trbusnjak onda se moras koncetrirat na pokret i minimalno 3sec se dizat i isto tolko spustat, sa time da je " pravilan trbusnjak" relativan pojam, imas vise vrsta, jedan od boljih je na kosoj klupi sa dizanjem i spustanjem od 25cm, lagano i koncetrirano ( recimo da me taj najvise ubije )

a ovo sto se u skoli radi je cisto radi brojeva, a ne zbog kvalitete

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #220 : 28. Rujan, 2007., 13:50 »
pa to sam i rekao prijatelju šigi.

nema šanse da netko napravi 72 pravilna trbušnjaka. ili 124.

mislim kaj se mene tiče napravim ih ja 200 al se to neće zvat trbušnjaci.  :tired:

tak da kad vidim da mi se netko pohvali kak je napravio 72 trbušnjaka u minuti mogu ga sam zapalit i reć da je lažljivac...  :tired:

ja ih napravim 45. PRAVILNIH. noge skvrčene u koljenu, ruke na prsima i dizanje do koljena, spuštanje do strunjače. 8.razred.

zadnji put kad sam radio na tjelesnom, napravio sam ih 34 u 15 sekundi i bio sam jedan od najboljih u razredu. al da sam ih morao radit još 45 sekundi (ergo minutu) mislim da bi umro na strunjači. doslovno. nešto bi puklo. nemoguće je da netko punu minutu radi 2-3 trbušnjaka u sekundi.

ruke iza glave, koljena skvrčena, diranje laktovima dijagonalno koljena (desni lakat, lijevo koljeno itd)  i spuštanje tako da ti glava ne smije dotaknut pod (nema odbijajućeg efekta). tak mi radimo na tjelesnom sad.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #221 : 28. Rujan, 2007., 15:03 »
tko bi reko da je moj mucek pravi bilder  :ementaler:
ne vidi se al ae  :D

"noge skvrčene u koljenu, ruke na prsima i dizanje do koljena"

kvotah te neki dan, ja napravio prije tjedan dana 75 u minuti, takvih, nazovi me lazljivcem :P  ali rekoh, to je opet dizanje i spustanje bez neke jake kontrakcije misica, te je pravilan samo u smislu " noge skvrčene u koljenu, ruke na prsima i dizanje do koljena "   u nicem drugom,  nismo na istoj valnoj duzini  :ementaler:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #222 : 28. Rujan, 2007., 16:15 »
Danas sam dobio 5 iz engleskoga... Prvi put u životu... :dancing:

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #223 : 28. Rujan, 2007., 16:17 »
da sam ja profesor i vidim ti sig odmah bi te na popravni poslao :dancing:

komad iz matematike hue hue :dancing: :wildboy:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #224 : 28. Rujan, 2007., 16:48 »
tko bi reko da je moj mucek pravi bilder  :ementaler:
ne vidi se al ae  :D

"noge skvrčene u koljenu, ruke na prsima i dizanje do koljena"

kvotah te neki dan, ja napravio prije tjedan dana 75 u minuti, takvih, nazovi me lazljivcem :P  ali rekoh, to je opet dizanje i spustanje bez neke jake kontrakcije misica, te je pravilan samo u smislu " noge skvrčene u koljenu, ruke na prsima i dizanje do koljena "   u nicem drugom,  nismo na istoj valnoj duzini  :ementaler:

aj tebi vjerujem jer bildaš i slušaš tehno (a svi znamo što znači rađenje biločega uz tehno)

ja sam uz tehno i ostalu kul komercijalu mogao napravit 300 trbušnjaka. al čil tempom. prošle godine. nakon mjesec dana svakodnevnog vježbanja.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9