Jedan od boljih topica ovdje.
Malo sam vrtio stranice iza i naletio tako na neke svoje snove iz 9 mjeseca prošle godine i čitajući tekst shvatio sam da se i dan danas sječam svih tih scena iz snova.
I opčenito, sječam se što sam sanjao tamo s 5 godina. Neznam zašto, inače obično brzo zaboravim neke stvari.
Dalje.
Neznam dal se sjećate onih mojih mindfuck snova (paraliza ovo ono), al mislim da sam uspio shvatit kak doć do njih, jer sam poslje imao još barem dva tri a u ovaj posljednji sam
skoro upao ali sam se na vrijeme "probudio".
Naime, znate ono kad se ne naspavate i cijeli dan ste u kurcu i onda vas u jednom trenutku prođe taj umor.
Poslije vas opet ulovi umor i onda odete spavat. Spavate na leđima i onako preumorni za bilo kakvo razmišljanje, mozak vam polako klone i kroz glavu vam naviru raznorazne
slike same od sebe. Eh sad, meni se desilo da sam razmišljao o vanzemaljcima i sve dublje zalazio u sve crnije misli sve dok nisam počeo osječati kako "dolazi". Onda sam došao k sebi, stresao
se, okrenuo na bok i dalje tako nastavio spavati.
To je bilo zadnji put, dok se predzadnji put odvilo bez moje kontrole. S time da je bilo malo sjebano, znao sam da se neš vrti u sobi ali sam žmirao. Na trenutak sam otvorio jedno oko i samo se vidjela bijela svjetlost koja je brzo kružila po zidu sobe uz onaj jebeni osječaj da je nešto u sobi.
A prije toga sam još imao jedan isto tako s onim bijelim stvorovima (oni duhovi, demoni kurci palci) krv im jebem, koji su mi kao otrgnuli pokrivač s kreveta. I to onako, osjetiš na neki način.
Mrzim to i fakat mi je bed spavati na leđima, neznam.