HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202965 Hitova
*

duksy

• 10253
    • hcl
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1035 : 07. Svibanj, 2010., 10:54 »
Došao sam u Zagreb neočekivano i iznenadio Karla, Grgu i Bjelajca u nekom bircu. Grlili smo se pecto <3

*

Mr.T

• 5604
« Odgovori #1036 : 07. Svibanj, 2010., 10:55 »
 :hihi: <3

*

poison_ivy

• 594
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #1037 : 07. Svibanj, 2010., 10:55 »
group hug aaaw  :ementaler:

edit:
 :wildboy:

zabrijala sam da je ovo što radite danas topik i da se to ekšli dogodilo, i onda si razmišljam, ma nemoguće, pa ovi su svi onlajn cijelo vrijeme  :solidus:

;(
« Zadnja izmjena: 07. Svibanj, 2010., 10:57 poison_ivy »
...i onda smo imali vrući lezbijski sexs.

*

duksy

• 10253
    • hcl
« Odgovori #1038 : 07. Svibanj, 2010., 14:51 »
jelda  :ementaler: :ementaler: :ementaler:

*

poison_ivy

• 594
« Odgovori #1039 : 09. Svibanj, 2010., 12:10 »
Citat:
usput, sanjala sam te. da smo bile u nekoj kući u prizemlju i da smo čitale knjige kraj otvorenog prozora. bila je noć i samo je uletio neki sumanuti pas i ti si se vrišteći išla sakriti u kupatilo. ja sam smirila psa i poslala ga gazdi.
:D

ta žena kao da ima neko šesto čulo. knjiga i pas, score 2/2.

*

poison_ivy

• 594
« Odgovori #1040 : 12. Svibanj, 2010., 09:52 »
sanjala sam da sam s frendicama bila u nekom beogradskom hostelu i ja sam otišla u šetnju il nešto. na putu natrag me počeo pratit neki čovjek. prvo sam mislila da je to rendom ali kad sam počela trčat on je krenuo trčat zamnom. i dotrčim ja u hotel a on zamnom, a kako je hotel bio malen i ima neki kouzi filing, svi su bili oko recepcije u lobbyju. i dođem ja unutra i taj tip zamnom, a ja se derem na njega ”prekini me slijedit, marš” i pita ga onda recepcioner je li on gost hotela. i tu je drama krenula na smijeh. tip se nešto zblesiro i promrljo neki kat i broj sobe i počeo se ponašati kao malo dijete kad ga uhvatiš u laži. i onako, u jednom trenutku se svi gosti iz lobbyja smiju tom tipu i zajebavaju ga kao, pa to je taj beogradski svima poznat retardirani *ime*. i smiju se i zafrkavaju ga al on i dalje stoji tu. i kaže moja frendica, budući da smo bile na odlasku, hej, pusti ga ukurac, ajmo mi ča, ionako nije opasan. i u tom trenu tip podivlja i udre po ogradi od stepeništa na koju smo bili naslonjene tako da je ova problijedila. bilo je fakat skeri moment.

i onda je u tom trenu u prostoriju ušao  :ave: mario faking raguž  :ave: onako predivno plav s nonšalantnim osmijehom na licu  :hihi: i rekao nešto u stilu, bez brige, neće vam se ništa dogoditi. i onda se san opet sav okrenuo na smijeh a mi smo iskoristile trenutak nepažnje i pobjegle u tramvaj.

a prije toga sam bila sanjala dva sna, u jednom nešto kako mi je stara popizdila i kako se svađala sa svojom starom tako da su pucale jedna na drugu dok smo ja i moja sestra plakale, a u drugom smo ja i frendice našle nekog narkomana koji nam je umro pred očima i mi smo zvale mrtvačnicu i oni su nas uvjeravali da nije mrtav jer ne smrdi. i bila je neka mrtva beba još u điru, al nemogu se sjetit detalja  :(

sve u svemu, mario raguž  :ave:

« Odgovori #1041 : 12. Svibanj, 2010., 10:01 »
That was the first night I dreamed of Mario Raguž.

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #1042 : 12. Svibanj, 2010., 10:13 »
ja sam sanjao da sam doša u zagreb u neki restoran, i tako, iziritiran primitivnošću prisutnih zagrepčana odem ća ubrzo. a što su radili, pili, psovali, dobacivali svašta i tako.

onda je vani nastala neka strka, neki beskućnik me zamolija da mu kupim duvan za motanje pošto je on maloljetan. jej, maloljetni beskućnik. i ništa da mi pare i ova mi u trafici da duvan. i dam mu ja duvan. i što je bilo s onom strkom maloprije, neka rulja purgerska je radila nerede po gradu. ja ono, mirno sam otišao s tog mjesta, mrzeći retardirani zagreb i jebajući mater svakom zagrepčaninu. naravno u sebi, nisam htio biti prebijen. uglavnom, razina gađenja prema zagrebu i purgerima je bila nevjerovatna. baš na povratku sam smišljao kako ću napisati lijepi tekst o ljudima tamo tu na ovom forumu.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Syzygy

• 1867
  • čvarkuša
« Odgovori #1043 : 12. Svibanj, 2010., 10:57 »
aE, slažen se

*

Blaster32

• 6492
  • RIP HRVY ;(
« Odgovori #1044 : 14. Svibanj, 2010., 10:13 »
Prolazio sam Kolodvorskom ulicom u Varaždinu u rano doba noći a iznad mene su letjeli neki objekti, neke rakete. To su kao trebali biti one rakete/bombe koje bi srušile
asteroid za što se pretpostavljalo da dolazi prema zemlji. Jebena scena uglavnom. Onda sam ušao u tam jedan apartman il kaj to već jest s lijeve stran ulice i tam je bila ekipa, ono best frendaći i još par
poznanika. Tu smo nešt pratili na laptopu i onda smo izišli van, na stepenicama (tako nešto) pred kućom. Po vani su još uvijek letjela sva sranja, nebo je bilo išarano metalnim
beštijama koje su parale nebo. I onda su se spustili. Prvo je par frendaća otišlo do njih a ja i još jedan smo ostali. Pokušavao sam im pustit "Edo Maajka - Jesmo li sami" al nisam mogao nigdje nać :(

Niš onda sam i sam otišao do njih, bili su onak, mali, plavi, s malo večim šapama. Davali smo "give me 5" međusobno i derali se wasuuppppppp. Sam brod je svjetlio plavo bojom
al je na toj terasi di su oni sletjeli (to valjda nekakva njihova kupola kou su spustili) bila onak sva šarena ko u lunaparku a imali su i šank  :hiha: . Tu sam naletio na neku žensku koja je bila s njima nekih godinu dvije,
al je u biti bila iz Norveške. Sjeli smo tam na neku klupu i neznam šta je trebala reć jer sam se probudio pička joj materina  :hiha2:

I sad jako želim upoznat čobane s drugih planeta  :wildboy:

Sad, zašto sam to sanjao:

- navečer oko 22 sam prolazio tom ulicom
- gledao sam onaj neki norveški filmić
- prije spavanja sam razmišljao o vanzemaljcima

MIX  :hug
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

juli

• **
  • 180
  • <3
« Odgovori #1045 : 15. Svibanj, 2010., 10:21 »
sanjala sam da idem kroz neku školu i neki prljavi klinac me pogodi loptom u glavu. zamolila sam ga da mi se ispriča i nije htio. onda je došao njegov učitelj patuljastog rasta i pitao me što to radim. bila sam ljuta i digla ga visoko i rekla mu; svaki put kad mene vaš učenik udari loptom u glavu, ja ću vas.

COOL

*

n00b

• 1663
« Odgovori #1046 : 15. Svibanj, 2010., 20:00 »
Ti si jedan od onih koji ubijaju kućne pauke.  :wildboy: :wildboy: :wildboy:

*

Mr.T

• 5604
« Odgovori #1047 : 15. Svibanj, 2010., 20:02 »
pa ak je u sobi sa krevetom naravno da ćeš ga zaklat. :wildboy:

« Odgovori #1048 : 15. Svibanj, 2010., 20:03 »
Ne jebote :wildboy:

Ja sam čak i sa mišem u sobi spavao :hiha: MUŠKARCI U CARSTVU DIVLJINE, snimili su film po meni  :hiha:
:(
Ja sam definitivno najveći racio svih vremena.

*

n00b

• 1663
« Odgovori #1049 : 15. Svibanj, 2010., 20:20 »
Nemojte ubijati pauke. Oni su dobri duhovi svake kuće. Vole nas i ne mogu nas ozlijediti.
Mislim ono. Mali pauci.  :(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9