HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 223895 Hitova
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1170 : 17. Kolovoz, 2010., 14:18 »
Još bolje. Neizvjesnost.

Jel ti treba trener?  :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1171 : 17. Kolovoz, 2010., 14:23 »
Cyclops
a penis or any other one-eyed creature. "Playing tug-o-war with cyclops" is a term for male masturbation.

:hiha:

*

Qupo

• *
  • 52
« Odgovori #1172 : 17. Kolovoz, 2010., 14:24 »
 :ementaler:
 :hiha:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1173 : 17. Kolovoz, 2010., 18:02 »
Odvratan san  :wildboy:

Sutra idem kao na "godišnji" što ja tako zovem, a u biti idem bratu u svatove, te ću ostat još koji dan ranije i dan kasnije da se odmorim i to. Svatovi su na otoku i bit će mi starci tamo i tako  :wildboy:
I sad, legao ja sav umoran i nikakav + popio pivu prije toga, moze bit da je to smece od pica sjebalo cijeli koncept sna  :wildboy:

Uglavnom, ulazim ja u salu gdje se odrzavaju svatovi, ono svi, al ama bas svi ljudi gledaju u mene. Ja onak sjednem, dolazi prva tura hrane, juha.
Ja uhvatim žlicu, krenem jest, ono samo ja jedem, svi gledaju u mene, na sredini starci, stara jede polagano, stari samo sjedi, oboje me gledaju.

Spustim žlicu, stanem jest, svi i dalje gledaju.
Dolazi brat sav spičkan skupa s budućom suprugom, krenu plesat, ljudi i dalje gledaju u mene, stara polagano jede juhu  :wildboy:

Ja onako, aj boli me kurac, gladan sam, krenem dalje jest, uhvatim žlicu, jedem.
Od jednom se stara digne, dođe do mene, kaže mi "zar ti nisam rekla da ne jedeš ništa još do kraja večeri"
Ja onak prvo zbunjeno, šta?

I samo od jednom se cijela scena promijeni u onu gdje ja s 5 godine držim krvavu žlicu u ruci, kuhani gris ispred mene i stara mi onak laganim glasom govori.
"zar ti nisam rekla da ne jedeš ništa do kraja večeri, vidi što si sada napravio"
ja pogledam u krvavu žlicu i krenem plakat  :wildboy:

Onda se probudio, bilo 4 sata,  otišao pod tuš, vratio, pustio neku laganu glazbu i zaspao nazad :/ ;(

Prvo mi ta scena s grisom nije bila jasna, onda se sjetio da su mi kao klincu izvadili krajnike, došao sam doma, stara mi nije ništa htjela napravit za jest jer je to bilo "za moje dobro", no ko nju jebe, napravio sam si gris i krenuo ga jest. Onda je bila ona gore opisana scena, zakrvavio sam cijeli tanjur jer sam otvorio ranu :/

blah

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1174 : 17. Kolovoz, 2010., 18:10 »
savršeno  :wildboy:

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #1175 : 19. Kolovoz, 2010., 01:27 »
Citat:
al ama bas svi ljudi gledaju u mene

ŠTA SI RADIO U TUĐEM SNU?!?

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #1176 : 19. Kolovoz, 2010., 21:49 »
INSEPŠN :approve

« Odgovori #1177 : 24. Kolovoz, 2010., 11:52 »
Sanjao sam da je Vanja zva Džordža i Mirnu na rođendan i da zajedno diramo Džordžove cice  :fpalm:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1178 : 24. Kolovoz, 2010., 11:53 »
 :hihi:

:(

« Odgovori #1179 : 24. Kolovoz, 2010., 11:54 »
Ja sam sanja da mi ti, sestra od Maše i sestra od Kike češkate uši :fpalm: :wildboy:

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #1180 : 24. Kolovoz, 2010., 13:57 »
ja sam sanja da igram ps3. čini se da ga trebam stvarno kupit, ukurac.

« Odgovori #1181 : 26. Kolovoz, 2010., 23:09 »
Ja sam sanjao da idem s nekom grupom ljudi na nekakav TEST nečega, koji traje 10ak dana i trebao bi nam provjeriti sve skilove. Prvi dan sam trebao kupiti rakiju od marelice i dati je frendici koja me kao vozila za potrebe tog zadatka. Sutrašnji zadatak je bio LOV, i išao sam pun entuzijazma i isčekivanja vidjeti lovište na kojem će se loviti sutra. I onda sam skužio da je to tisuće mawi swatkih ptičica u krletkama i došlo mi je plakati u snu i s tom frendicom sam ih sve oslobodio. Sutra sam dobio suspenziju. Kraj :wildboy:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #1182 : 04. Rujan, 2010., 09:46 »
inception sranja.

prvo čega se sjećam je da sam s nekim tipom bija u sobi hotelskoj. onda je on iziša van i doša nekoj ženskoj i počea joj nešto srat i istovremeno tući. zvučalo je grozno. :ave: ženska urliče, plače, nemoj nemoj aaaaaaaaa a on je prebija.
onda se vratija u sobu i kaže da će za po ure tu u sobi biti fajta. ja ono gledam što ću, odjednom bum, probudim se u nekoj špilji s uključenim mtv-om i pričam frendu što sam sanja. doleti taj lik iz sna i ispričam njemu, odemo onda kupit neko piće autom u dućan, ponovo bum :wildboy: probudim se okružen sam nekim ljudima. mislim da su plesali ili nešto slično, ne sjećam se baš ovoga najbolje, pa ponovo bum (lol) ležim u krevetu - stvarnost.
« Zadnja izmjena: 04. Rujan, 2010., 09:48 presveti »

« Odgovori #1183 : 05. Rujan, 2010., 11:07 »
Igrali smo (nogomet) kvalifikacijsku utakmicu s Njemačkom. Prije utakmice je Ballack (il netko tak, ne sjećam se) rekao o utakmici: "Ne očekujemo tešku utakmicu. Kad god smo igrali s Hrvatskom ili smo ih razvalili ili smo bili tu negdje." Svi Hrvati na stadionu su vikali DI SI BIO DEVESOSME i zviždukali.

Pobijedili smo 5-1.  :hiha:
Skoro smo i šesti zabili.

I onda je netko od naših reprezentativaca u kameru ismijavao Ballacka i oponašao ga onak djetinjasto.

\o/
POBEDA!

« Odgovori #1184 : 05. Rujan, 2010., 12:05 »
lolo. nogomet san. i ja ga imao.  :wildboy:

rendom snovi rulaju.
ugl igrao se balun, veliki, 11v11, na nekom polju/stadionu ala šta ima međimurje.
na početku sna je to bio kao nekakav školski turnir ( srednja valjda), al je bila ekipa s kojom sam igrao balun u kvartu u osnovnoj + neki iz srednje + LUCIO.  :wildboy:
dodavao sam se s luciom, al sam bio toliko loš da je to strašno. to mi se zapravo događa često u snovima. da fejlam radit neke najjednostavnije stvari.  :wildboy:

a protivnici su isto bili neka kombinirana ekipa rendom, između ostalih roberto carlos i debeli ronaldo.  :wildboy:

pobjedili smo 1-0.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9