HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 224342 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1050 : 15. Svibanj, 2010., 20:22 »
Točno to... Ubijaju se bogomoljke i skakavci od pola kile i slične gamadi... Pauci rulaju

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #1051 : 15. Svibanj, 2010., 20:26 »
pa dobro nećeš ubit pauka koji čila u kutu ili hvata beštije. ali ako ti visi nad glavom pred spavanje.. bježi :(

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1052 : 15. Svibanj, 2010., 20:28 »
Vjerojatno će u tom položaju ostati par dana... proučavajte malo te živine, koji vam je kurac?  :wildboy:

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #1053 : 15. Svibanj, 2010., 20:38 »
 zmija bi ostala ispod kreveta sklupčana da ju pustiš na miru vjerojatno i više od par dana. al opet je zmija. :(

večeras ćete svi provjeravat ispod kreveta :hiha:

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #1054 : 16. Svibanj, 2010., 11:36 »
ok sam s paučićima inače, al ako su mi oko glave dok spavam, RIP  :wildboy:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1055 : 16. Svibanj, 2010., 12:29 »

Mislim ono. Mali pauci.  :(

jebote ono, nije se radilo o malom pauku nego o tarantuli  :wildboy:

mali pauci nit mene ne jebu 5 posto, al velike koljem i trgam im noge kasnije

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #1056 : 16. Svibanj, 2010., 17:13 »
Ja ih se isto bojim al nekako se pokušavam riješit tog straha. Sve je u glavi. Neki dan mi je visio jedan osrednji pauk iznad glave dok sam bio na kompu i još se spuštao i dizao po onom ko spajdermen ful blizu mene i baš sam bio čil. Nisam ni mrdnuo, samo sam ga gledao. :hiha:  Al kad bi skočio na mene ili nešto onda mislim da bi se usro i počeo paničarit. :(

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #1057 : 07. Lipanj, 2010., 20:04 »
Sanjao sam da sam prije dva dana sanjao kako će na vjestima reć da će kraj svijeta za 2 dana, ali to će biti samo san.
Onda su u istom snu rekli da će kraj svijeta bit za dva dana a ja sam znao da neće jer je to bio san od prije 2 dana.
Otišao sam do rođaka koji je rekao kako David Icke zna da se to neće dogodit nego je to plan velikih guštera koji žele stvorit kaos.
I onda smo gledali ljude kako paničare a mi smo jebali i krali.

:hiha:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #1058 : 16. Lipanj, 2010., 00:29 »
Jedan od boljih topica ovdje.

Malo sam vrtio stranice iza i naletio tako na neke svoje snove iz 9 mjeseca prošle godine i čitajući tekst shvatio sam da se i dan danas sječam svih tih scena iz snova.
I opčenito, sječam se što sam sanjao tamo s 5 godina. Neznam zašto, inače obično brzo zaboravim neke stvari.

Dalje.

Neznam dal se sjećate onih mojih mindfuck snova (paraliza ovo ono), al mislim da sam uspio shvatit kak doć do njih, jer sam poslje imao još barem dva tri a u ovaj posljednji sam
skoro upao ali sam se na vrijeme "probudio".

Naime, znate ono kad se ne naspavate  i cijeli dan ste u kurcu i onda vas u jednom trenutku prođe taj umor.
Poslije vas opet ulovi umor i onda odete spavat. Spavate na leđima i onako preumorni za bilo kakvo razmišljanje, mozak vam polako klone i kroz glavu vam naviru raznorazne
slike same od sebe. Eh sad, meni se desilo da sam razmišljao o vanzemaljcima i sve dublje zalazio u sve crnije misli sve dok nisam počeo osječati kako "dolazi". Onda sam došao k sebi, stresao
se, okrenuo na bok i dalje tako nastavio spavati.

To je bilo zadnji put, dok se predzadnji put odvilo bez moje kontrole. S time da je bilo malo sjebano, znao sam da se neš vrti u sobi ali sam žmirao. Na trenutak sam otvorio jedno oko i samo se vidjela bijela svjetlost koja je brzo kružila po zidu sobe uz onaj jebeni osječaj da je nešto u sobi.

A prije toga sam još imao jedan isto tako s onim bijelim stvorovima (oni duhovi, demoni kurci palci) krv im jebem, koji su mi kao otrgnuli pokrivač s kreveta. I to onako, osjetiš na neki način.

Mrzim to i fakat mi je bed spavati na leđima, neznam.  :(

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #1059 : 16. Lipanj, 2010., 01:53 »
ma super, sad ću imat paranoje pred spavanje ;(((

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
« Odgovori #1060 : 18. Lipanj, 2010., 08:35 »
uf, sve mi je sad u magli kolko se toga izdogađalo u snu ali

počelo je s natjeravanjem mog bratića iz nekog iks ipsilon razloga po pješćanoj plaži u rovinju da bismo mi tako trčanjem došli do nekog blatnjavog puta punog lokvi u zadru. a u lokvama su bili krokodili. kako smo upali u zamku, nahuškala sam većeg krokodila na manjeg i izašla iz toga kao pobjednik. i kao za nagradu naišla na ljetnikovac steve jobsa ;( koji je bio paranoičan da ne uspjeva pohvatati sve konce tehnoloških novosti današnjice. mindfuckala sam ga s nekim ko za fol novim postavkama nekog softvera.

bilo je smješno u snu, sad nemam pojma what was that all about ;(

*

Qupo

• *
  • 52
« Odgovori #1061 : 28. Lipanj, 2010., 18:53 »
E učim ja tako, i odlučim se premjestiti od stola na krevet malo, drvena je stolica jel, i zaspem naravno. Sanjala sam prvo da idem po nekim ljestvama, koje imaju malo širu prečku, i na svakoj toj prečki naslagane kovanice, a za mnom ide neka cura koja kao da je ispala iz japanskih hororca, osim što je imala crvenu kosu. I uglavnom, bježim ja od nje i bacam po njoj kovanice, jer će je to spriječiti !, ali me ona ipak nekim slučajem stiže, a ja baš na vrhu tih ljestvi i nemam kamo. Ali izvlačim papirnati avion i bacam ga i ona skače za njim i pretvara se u zmaja i ja skočim na njen rep i onda lijepo se popnem do vrata pa letim preko nekog zaljeva di prolaze ogromni jedrenjaci. I onda nekako ulijeće u scenu moja baka i uzima mi moju scooby majcu jer me kao ona steže. Ne znam.

*

Clouseau

• **
  • 195
  • AE PIPUN
« Odgovori #1062 : 28. Lipanj, 2010., 21:25 »
Sanjao sam se da ću se ošišati. I u trenutku kad me frizer počeo šišati je dobio srčani.

ne znam  :hiha:

« Odgovori #1063 : 29. Lipanj, 2010., 01:40 »
Jebu me oni trzaji u zadnje vrijeme.
Nekad imam osjećaj kao da u sam dušek potonem.

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
« Odgovori #1064 : 03. Srpanj, 2010., 02:24 »
lajv striming iz kreveta :(

sesame street
andrija i coca cola, vraćamo se iz škole
bježimo iz škole, svi me vuku sa sobom iz vlastitih interesa
rendom ljudi iz osnovne nam priječe put debilnim sposobnostima da lupaju ljude il nešto
tražim mateja ;(
skrivam se u veceu u lokvi... pišaline i plačem
škola spojena s talijanskim restoranom, prošuljam se kroz vece u njega
skužim da se ne mogu skrivat tamo i napravim skandal jer nisam dobila paštašutu
vičem
budim se u znoju
ne kužim pol kurca al naravno komp je u z krevet
rip

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9