Odvratan san

Sutra idem kao na "godišnji" što ja tako zovem, a u biti idem bratu u svatove, te ću ostat još koji dan ranije i dan kasnije da se odmorim i to. Svatovi su na otoku i bit će mi starci tamo i tako

I sad, legao ja sav umoran i nikakav + popio pivu prije toga, moze bit da je to smece od pica sjebalo cijeli koncept sna

Uglavnom, ulazim ja u salu gdje se odrzavaju svatovi, ono svi, al ama bas svi ljudi gledaju u mene. Ja onak sjednem, dolazi prva tura hrane, juha.
Ja uhvatim žlicu, krenem jest, ono samo ja jedem, svi gledaju u mene, na sredini starci, stara jede polagano, stari samo sjedi, oboje me gledaju.
Spustim žlicu, stanem jest, svi i dalje gledaju.
Dolazi brat sav spičkan skupa s budućom suprugom, krenu plesat, ljudi i dalje gledaju u mene, stara polagano jede juhu

Ja onako, aj boli me kurac, gladan sam, krenem dalje jest, uhvatim žlicu, jedem.
Od jednom se stara digne, dođe do mene, kaže mi "zar ti nisam rekla da ne jedeš ništa još do kraja večeri"
Ja onak prvo zbunjeno, šta?
I samo od jednom se cijela scena promijeni u onu gdje ja s 5 godine držim krvavu žlicu u ruci, kuhani gris ispred mene i stara mi onak laganim glasom govori.
"zar ti nisam rekla da ne jedeš ništa do kraja večeri, vidi što si sada napravio"
ja pogledam u krvavu žlicu i krenem plakat

Onda se probudio, bilo 4 sata, otišao pod tuš, vratio, pustio neku laganu glazbu i zaspao nazad :/ ;(
Prvo mi ta scena s grisom nije bila jasna, onda se sjetio da su mi kao klincu izvadili krajnike, došao sam doma, stara mi nije ništa htjela napravit za jest jer je to bilo "za moje dobro", no ko nju jebe, napravio sam si gris i krenuo ga jest. Onda je bila ona gore opisana scena, zakrvavio sam cijeli tanjur jer sam otvorio ranu :/
blah