HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 224366 Hitova
*

mr-newization

• **
  • 348
  • What`s up!
    • hcl.hr
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1635 : 10. Listopad, 2012., 14:31 »
Ja sam sanjao da sa nekom ekipom iz razreda, čije su face zamagljene (ne znam zašto), idemo opljačkati kuću usred bijela dana. Ukrali smo papire, neke postere, ključeve od auta i čašu (debilno, znam), da bi na kraju se svi okupali u bazenu kraj te kuće. Probudim se i mislim, koji kurac???   :fpalm:   :kingmortal:

*

seedorf

• 755
  • My mision is destroy love on planet Earth
« Odgovori #1636 : 12. Listopad, 2012., 17:18 »
presveti  :hihi: :ave:

« Odgovori #1637 : 13. Listopad, 2012., 00:51 »
Sjetio sam se sad dosta savršenog sna, iako je nezanimljiv za pričat jer je dosta VIZUALAN. A i ne sjećam ga se većinu samo dio.

Ka, ja, zvone i giess idemo NA PUT PO EUROPI. Došli smo do Skandinavije i kao na krajnju točku kontinentalne europe. Ledeno je i brr, ali je lijepo vrijeme i govori nam vodič da za ovako lijepih dana možemo ugledati Island.
I PAF, vidimo mi Island, pod polarnim suncem kao. E, taj krajolik :wildboy: Obasjane rozo-zlatnom svijetlosti, kuće i katedrale jedna pored drugih, golemi, golemi kipovi nekih JUNAKA I JUNAKINJA kako podižu koplja i halberde, kupole hramova i akropole sve prekrasno raspoređeni jedni pored drugih pod tim rozim nebom :wildboy: savršeno je bilo :wildboy:

Ugl, ne znam za vas moji plemeniti prijatelji, ALI MISLIM DA JE TO BILA VALHALLA.....
« Zadnja izmjena: 13. Listopad, 2012., 00:59 depresija »

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1638 : 13. Listopad, 2012., 00:55 »
Dobro koji falus vi ljudi jedete prije spavanja?
Mislim, ne znam, ono  :wildboy:

« Odgovori #1639 : 13. Listopad, 2012., 01:01 »
 :hihi:
A eto, ne znam. Sjetio sam se apsolutno rendom jer me neki ton s TVa podsjetio na to. Ne znam zašto. Ugl, ne znam ni što sam jeo tu večer, to hoću reći. :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1640 : 13. Listopad, 2012., 01:02 »
nisam siguran ima li hrana veze s time ;/ ////

mislim, može li kao pomoći,,

« Odgovori #1641 : 13. Listopad, 2012., 01:03 »
Može ja mislim.
Kad jedem ljuti ajvar prije spavanja recimo, uvijek NEŠTO SJEBANO sanjam.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #1642 : 13. Listopad, 2012., 04:12 »
koja hrana je za sanjanje seksA!?

« Odgovori #1643 : 13. Listopad, 2012., 07:51 »
Sjeme  :D

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #1644 : 13. Listopad, 2012., 12:52 »
nezz koji kurac je ovo bilo. Spavao sam na ETAPE cijelu noć. Po sat vremena ono, krepan sam ko isus.

U posljednoj ETAPPES sanjao sam kako krećem na nekakav,, marš oko zgrade neke, ljut sam bio užasno. Al nisam bio sam. Sa mnom je bio grga obučen u snjižno bijelu vestu, al je bio ogroman. Moje visine i ogroman ono gornji dio tijela, baš ko onaj veliki lik iz Borderlandsa. I hodao je ljutito sa mnom, i sav je bio napuhan i zgrbljen i GNJEVAN,, doslovce ovako. I ogromna je zgrada bila i taj pločnik oko nje kojim smo išli je bio nadkriven gornjim katovima. I pun kurac ljudi je bilo po tom pločniku i mi smo hodali ljutito među njima, a neki su se i pridruživali i u istom stilu hodali za nama i kraj nas.

Onda kad smo prošli pola puta oko zgrade, ja sam slučajno zagazio na zeleni ručnik neke poljske obitelji koja je objedovala na tom pločniku. I svi smo stali, i ja sam se ispričao, al me žena i dalje gledala. I to mi je stvorilo nervozu pa sam se izderao na nju i izvrijeđao je kao zašto ne prihvaća moju ispriku, koji joj je kurac i zašto je toliki retaj. Onda se njen muž ustao i rekao nešto tipa "ko digne guzicu, taj izgubi stolicu", mislim na hrvatskom, al s nekim istočno-slavenskim naglaskom. I to je bila svima nama velika uvreda, svi smo se stresli i nahuškali na njega. I tako smo se ljutito gledali i onda je rekao nešto tipa "jebEm vam bebe" (s naglaskom na E, i nekako koda gugl translator to govori). Onda sam se okrenuo prema Grgi da se dogovorimo oćemo li zgazit tog lika, al Grga više nije bio grga nego moj susjed od 60 godina koji je turpijao nokte naslonje nna neku paletu, a naša >>>HORDA<<< nije bila horda nego neka tri nezainteresirana lika u šarenim jaknama.

:wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1645 : 13. Listopad, 2012., 12:57 »
 :hihi: :ave: ME MAD BRAH  :hiha:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1646 : 13. Listopad, 2012., 16:09 »
Noćas sam sanjao Hrvatska - Brazil tekmu na nekom spektakl stadionu ludosti i miljardu navijača. al baš ono, kao da se igra na nezz, marakani il neš. stadion je bio gigantoidan.

uglavnom, sanjao sam cijelu tekmu. od ulaska igrača, himni. ja sam bio u ulozi random navijača na tribini. oko mene, ne znam. ne sjećam se. ali ono, tekma. spektakl. prvo je brazil kao krenuo savršeno, tiki taka neka, pete, škarice dodavanja. ono, stisli nas u šesnaesterac. Ladić (da ladić) je branio ko kralj svih isusa. skidao rašlje, nekoliko udaraca u istoj akciji. za brazil je igrao ronaldo (debeli) i frajer je rulao, prolazio kroz naše ko putar nekoliko puta.

i onda, sasvim rendom. utakmica se okrenula. brazil nije zabio nama gol, a mi smo njih napali spektakularno. ono, savršene akcije modrića i eduarda, dodavanje petom. šimunić na lijevom beku koji prolazi od svog gola do njihovog, biciklira ekipu, flip flapa, nešto savršeno nezz. uglavnom, bili smo savršeni, pobijedili 5:0. eduardo je zabio jedne škarice to se sjećam. jedan gol je i modrić dao, odigrao one-two s mandžukićem. nezzz, eksplozija na tribini. ljudi su padali niz tribine od oduševljenja, ali se utakmica nastavila jer ONO KO JEBE LJUDE zabavno je i ludilo.

nezz, spektakularan san  :hihi:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1647 : 13. Listopad, 2012., 16:17 »
Meni je spektakularno (sorry duje) kako Duksyu sve loše krene i s razlogom je u kurcu i biča, dok ovaj kralj danima jedini mu je problem novinari i sve oko repka i onda sanja Brazil Hrvatska 0:5, daj se reinstaliraj (nisam to sad reko  :(). Umirem malo...

:hihi: :ave:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1648 : 13. Listopad, 2012., 16:18 »
kolko god bio dušbeg biverov san, jelly sam dosta  :hiha:

« Odgovori #1649 : 13. Listopad, 2012., 16:43 »
Meni je spektakularno (sorry duje) kako Duksyu sve loše krene i s razlogom je u kurcu i biča, dok ovaj kralj danima jedini mu je problem novinari i sve oko repka i onda sanja Brazil Hrvatska 0:5, daj se reinstaliraj (nisam to sad reko  :(). Umirem malo...

:hihi: :ave:

Glupi duje biča oko auta a ljudi u africu umiru od gladi i side  :ave: Glupi duje lol

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9