130 kila stari moj, pa šta vi radite doslovno miksate mast sa šećerom pa to pijete?
Mozda je visok?
Ali da, ni meni nije jasno kako su neki ljudi ogromni.
Jedan kolega na poslu sta je prije samnom radio je bio cca 1.80cm i kakvih 130kg, ali sta je taj trpao u sebe, bas nemilice...
Mi smo se uvijek smijali kad bi ga gledali, frajer bi pojeo npr milku od 300gr, pa se zaleti po kutiju domacice i litru cokoladnog miljeka, i sve to zdrobi u 30ak min.
Sta je bilo najgore od svega stari mu je seceras i to sa gadnim posljedicama, ali ne jebe to majstor nego samo trpa

A na drugom poslu je bio jedan legendaran, taj je bio dosta manji od ovog, frajer se zaleti do meka i donese punu vrecu, ono neznam, tih govana valjda za cijelu obitelj i lagano to jede.
Ali taj je to tako gustao, nije onako nemilice trpao, nego je uzivao u svakom zalogaju, bilo ga je gust gledat kako jede.
Pa ode i kupi 2-3 bureka i kad ih pojede fino ruke obrise u hlace

I ja ga pitam da koji kurac to radi, sta se ne proseta 2m do WC-a i opere ruke, a da mu se neda dizat, da ionako zena per robu, a ne on.
Ajme sta je taj sve radio...kad se sjetim, nije bilo posla, i on je junacina furao desktop od doma (cijelu kistru) i igrao se ko covjek

Pa je jednom donio neke mejlove od zene di ona njega i njegovu obitelj ogovara s nekom frendicom, ja i ovaj drugi smo plakali kad smo to citali, frajer je to pustio na kompu....