Ajme sta je ovaj Hero dobar, jednostavno genijalna manga, znam da je krivi dio foruma, ali evo c/p mog osvrta sa Stripovi.com:
I Am A Hero (Omnibusi 1 i 2-prvih 46 poglavlja)
Kupio sam ovu mangu shvativsi je po sinopsisu kao Japanski The Walking Dead koji mi je fantastican.
Iako zvuci dosta slicno, zapravo nije, totalno je drukciji i svaki serijal je dobar na svoj nacin. Krece jako lagano i sporo, pratimo glavnog lika i njegove uobicajene dnevne rituale i zivot. On je zaposlen kao crtac mangi, i kolko sam primjetio, sam autor kroz svog glavnog lika izbacuje neka svoja misljenja i hmm...frustracije i odusevljenja samom industrijom mange sto mi je OK. To svo uhodavanje u radnju traje do cca polovice prvog omnibusa (250ak stranica), i onda slijedi eksplozija akcije i napetosti bez nekih pretjeranih ili dosadnih pauza. Kao ni kod drugih rivjua ni ovdje ne zelim bas previse otkrit da ne spojlam. Mogu rec da ova manga bas i nije namjenjena mladjima jer ima stvarno odurnih i grotesknih scena koje autor crta vrlo detaljno i pokazuje na vise panela/stranica ako treba.

Crtez je fantastican, bas me odusevio, toliko detalja i paznje u skoro svakoj slicici, svidja mi se i sto je c/b.
Scenarij je isto odlican, nema nesto previse teksta pa se ova 2 omnibusa mogu procitat jako brzo.
Sve u svemu ja sam totalno odusevljen i jedva cekam ostatak papirnatih izdanja. Ove godine su u najavi jos 2 omnibusa od ako sam dobro shvatio sve skupa 11 (u Japanu je izaslo sve skupa 22 knjige, a ovi omnibusi sadrze po 2 knjige u jednom).
A kad sam se dotaknuo samog omnibusa, e tu dolazi najlosiji dio, ovi omnibusi su naime velicine a i kvalitete kao Algoritmove mange, tj da budem precizniji cak su ''nizi'' za cca 0.5-1cm.
Nisu prosiveni, samo lijepljeni pa se teze citaju, a kvaliteta papira je tipicna ''kiosk kvaliteta'', ili ajde ipak mrvu deblji, korice su mekane.
Iako su dosta maleni, sve je citko, crtezi se fino vide, jedino kad je crtez preko dvije stranice, onda dolazi do problema jer se isti ne vidi kako treba (ako ga probam jace rasirit, poderat cu ga).
Dakle, topla topla preporuka

EDIT:
Sad citam ovog Tomb Raidera koji prekrasno izgleda al je cheesy as fuck, doslovno Schwarzenegger sa sisama