A zna disco vraga sto valja, on cuje tu i tamo sto valja na forumu stripovi.com (dosta sam novi jos u ovim vodama). Ali ako se vidimo, zasto ne?

Mogu uvijek preporucit ono sto se meni svidjelo

Npr uvijek sam mislio da su US stripovi sranje, onda sam otkrio Hitmana, Skalpirane, Bajke, TWD...i jos toga i skuzio da i ameri svoje konje za utrku imaju... Ove godine dolazi na CRŠ i barba koji je crtao 100 metaka i povodom toga Fibra izbacuje prve dvije knjige, tako da imam u planu pazarit, pa ravno kod barbe po nekakvu posvetu :) A dolazi i nas Goran Parlov ciji Starlight imam i mislim pazarit fenomenalnog Ennisovog Punishera od FIbre (isto prve 2 knjige) za kojeg on crtao naslovnice i naravno grebat se za posvetu.
Evo dva panela iz Starlighta kojeg je crtao Parlov, primjetite malo reklame na friziderima (volim takve sitnice)

:

Inace, strip je odlican omaz Flash Gordonu, preporucam da ga bar iznajmite u knjiznici i procitate.
Na Mafest dolazi od meni bitnih, ''Metabaron ekipa'', to je serijal kojeg obozavam, i stvarno bi volio Secherovu posvetu/crtez/stogod jer frajer crta vanserijski...ali nema se love i vremena za oba dogadjanja, ai neko usrano vjencanje mi je uletilo za taj vikend, pa sam odlucio na CRŠ.
@Metalni: Bas steta, mogao si i ti na vopi...ako skombiniramo nes uopce...
Jos neznam koji dan bi tocno isao, sad je neko na stripovima postavio pitanje plana i programa za sva 3 dana pa cu po tome odlucit