nemam dokaze DUUUR
al ono, nije bilo problema oko ulaska u stranicu. a i inače su vični lažima i obmanama kupovat klikove.
a i došlo im je ko naručeno za kraj godine.
Bilo je problema, neke random stranice se nisu otvarale, boxovi su pucali, ništa strašno, ali osjetio sam. mislim, glupo bi bilo da sajt poput indexa, pored svih zaštita od DDoS napada, ne koristi niti jedan i ne reagira brzo u takvom slučaju. Jednako tako, zaista ne vidim korist od toga da lažu da ih netko napada, prijete tužbama i javno iznose o kome je riječ. recimo. teorija ti je bljakica malo, ali od frajera koji slijepo vjeruje svećenicima nisam ni očekivao drugačije mišljenje o indexu.
@me666
prva si godina faksa, nisi nikad u karijeri radio u novinarstvu. ja jesam. i pričao sam s desecima ljudi koji su u tom poslu iskusni. i budi uvjeren da, ako isključimo random mini portale, blogove, nezavisna sranja s publikom od 100 ljudi, index.hr jedini i posljednji bastion borbe protiv smećastog novinarstva. iako i oni znaju jako zabrijat (kao recimo u ovom slučaju), ali eto, dosljedni su u barem jednoj stvari. Za razliku od svih ostalih medija u hrvatskoj, to je jedino mjesto kojem oglašivači ne određuju tekstove i priloge. uvjeravam te sto posto, a ti si novinar pa se raspitaj.