@dodo
to je bilo prije 4 godine. i oprah winfrey je pala na 4chan foru pa ona iza sebe ima 1000 ljudi koji samo istražuju sranja. realno, takve stvari se događaju. ali izvlačit jednu grešku koja se dogodila prije četiri godine i nakon koje je napisano barem par tisuća pouzdanih i dobrih članaka je fakat lejm. da uzmeš supermena u svakom poslu, našao bi mu jednu grešku u četiri godine.
@me66
ovo što si rekao niš ne vrijedi. bio je dobar prije 28392893 godina. ok, super. bravo za njega. upravo o tome ti pričam - jedini medij koji je svo ovo vrijeme ostao vjeran onome što propagira je index.hr. svi su oni nekad startali superkulasto, ali onda je došla vlast, pa oglašivači pa eto jutarnji danas na dnevnoj bazi piše govna.
a što se tiče ovog da index radi kao oglašivač. ne kužim konstataciju. pa ne stvaraju LAJKOVI i SKANDALI novce. novac stvara OGLAŠIVAČ koji ti odluči dat novce jer je eto zaključio da će za njegov proizvod ili brend biti dobro da se oglašava na tvom mediju. on se tamo ne bi oglašavao kad bi babić išao po kvartu i masturbirao nad curicama samo da si poveća broj klikova. jer bi to škodilo brendu.
inače, da je index baš tako bijedan i nikakav i smećast kao što tvrdite zar stvarno mislite da bi bio prvi u hrvatskoj. ne, bio bi recimo 7. 8. peti max. jer upravo ti tolko mogu dati sise i guzice. iza indexa ne stoji vanjski kapital, tu nema mašinerije kakvu imaju 24sata, večernji, jutarnji i novatv. Znaš koliko recimo u zemlji poput hrvatske vrijedi činjenica da te podržava nacionalna televizija kao recimo NovaTV koja stoji iza dnevnik.hra? Upravo tolko. To je top10 portal u zemlji, a ne vrijedi ništa. članci s hine, konstantna cenzura svega, novinari u strahu jer ne znaju što uopće smiju pisat. Znam, radio sam tamo. Ali jebiga, imaš TV kuću koja svaki dan u dnevniku spomene da si ti eto njihov portal i to je to.
dakle, sad uzmi sve to u obzir - da nemaju TV kuću, da nemaju miljarde novaca iz austrija i njemački i što im ostaje. Ostaje im to da mogu ponudit svoju verziju istine. ona je nekad pretjerana, nekad nije sasvim točna, pogreške se događaju, svima je to jasno (osim tebi i dodi) ali očito je da im ljudi vjeruju. i trebaju im vjerovat jer su svih 10 godina kolko postoje ostali vjerni samo jednoj stvari - da im oglašivači ne diktiraju članke.
Jedan primjer - što je gore.
Kranjčar u Herhi - nehotična greška izazvana neznanjem, brzopletošću, itd.
ILI
prilog u Provjerenom koji biva zaustavljen od strane Dukata jer se u njemu govorilo kako mlijeko i nije toliko dobro kao što se misli, a zatim preoblikovan da zvuči - mlijeko je najbolja stvar na svijetu, morate ga svi pit.
Vidio na svoje oči cijeli proces, zgadilo mi se to sranje. (ne mlijeko, novatv i novinarstvo)
vjeruj ili ne vjeruj, prihvati ili nemoj prihvatit. uopće neću raspravljat dalje o indexu i novinarstvu. ali dajem hiljade funti da sam oko ovog u pravu i da ćeš i sam to jednog dana shvatit.