HCL.HR

HooToo Wi-Fi repeater wireless N PROBLEM!!!

  • 2 Odgovora
  • 21081 Hitova
HooToo Wi-Fi repeater wireless N PROBLEM!!!
« : 20. Studeni, 2015., 19:11 »
Ljudi, ocajan sam... Nakon 2 mjeseca cekanja, stigao je wifi repeater, tocan model pise u naslovu. Narucio sam ga s gearbesta (http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_173091.html) i napravi cijeli setup. No, kada se idem spojiti na tu novu wifi adresu koja se tada zove "WifiRepeater", on se spaja jedno pola minute - minutu, te onda pise da je pristup internetu "ogranicen" odnosno nema interneta!! Molim vas ljudi sto prije odgovorite :( Ocajan sam lol
Mineri, padobranci I djevice griješe samo jednom.

*

StootS

  • **
  • 185
    • Mudre misli, izreke, citati, aforizmi...
Odg: HooToo Wi-Fi repeater wireless N PROBLEM!!!
« Odgovori #1 : 19. Siječanj, 2016., 11:41 »
Dosta je prošlo od kad si postavio pitanje, ali evo da prenesem svoje iskustvo. RepeaterU postavi identično ime kao što ti je ime wifi mreže i to bi trebalo rješiti problem sa spajanjem. (kad skeniraš wifi mreže vidjet čes samo jednu i to je normalno)
Brzina ce ti se je*eno smanjit, ali nažalost i to je normalno  :(

Odg: HooToo Wi-Fi repeater wireless N PROBLEM!!!
« Odgovori #2 : 13. Veljača, 2016., 22:41 »
Dosta je prošlo otkad ti odgovaram hahah, al evo da kazem.. Znaci, on meni radi jedno sat vremena, i onda najednom pukne konekcija i moram ga ponovo resetirat i provodit setup...Npr. ja njega postavim sebi pred stubiste da mi provodi na gornji kat, i odem gora ne komp, upalim chrome, ukucam http://192.168.10.1 (ip on repeatera) i tamo provodim konfiguraciju. Odem na repeater tab i onda upisem isto ime za repeater SSID kao sto je ime mojeg WiFi-a i ukucam istu lozinku kao od wifia. Onda on magicno proradi i tako radi jedno sat vremena kad odjednom usred gaming seanse on meni pukne i nema ga vise... Onda opet moram ponovit cijeli proces konfiguracije. Takodjer, ne mogu biti spojen na njega s vise uredaja istodobrno. Npr. ne mogu biti spojen s PC-jem i PS4 u isto vrijeme jer onda niti jedan nema interneta. Iako jednom sam mogao biti spojen u isto vrijeme na oba uredaja.

Jos sam uvijek u potrazi za rijesenjem pa bi molio pomoc. BILO KAKVU.

Hvala!
Mineri, padobranci I djevice griješe samo jednom.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9