Evo da kop/pejstam upit sa PCeksperta jer tamo dobivam sve odgovore osim onog kojeg bas trazim:
Oj ekipa, evo danas se Iskona vracam na t-com na ovaj 10/0.64mbit net i dobio sam samoinstalirajuci paket sa nekim ADB ruter/modemom. Citao malo izmedju ostalog i na ovom forumu i prosla me jeza od komentara o ucestalom gubitku konekcije (sa Kasdom mi se ovo desavalo valjda 100 puta dnevno, i izludjivalo me!), problemima sa PSNom i online igranje i slicno. Inace dosada sam imao Siemens 763 i nikada nikakvih problema (crkla 2 UTP utora, ali posto ih ima 4, sve 5 )
Moje pitanje je: dali mogu ja prikacit svoj ruter/modem (frend mi nudi za 0kn neki Ciscov...ili jo to samo certifikat, nebitno), unest podatke i sibat ili moram koristit ove njihove krampove?
Dakle, kao sto sam vec napisao od njih tamo dobivam, kupi xy modem zakljucan na tcom jer je bolji od ADBa, a moje pitanje je dali mogu uzet neki otkljucani ruter/modem i podesit ga da radi? I samo i jedino me to zanima. Net je MAXadsl, telefonska lini je obicna dakle fon zaboden u uticnicu, a MAXtv nemam, niti imam nemajru imat.
Hvala