a yura je, nakon sto je dobio odgovor, poceo s tim pizdarijama oko fenboja i podjebavat.
oboje vas jako volim 
Nu, gledaj kronoloski.
S podjebavanjima sam poceo cisto jer je to Facaa poceo spustati na osobnu razinu i uskakati sam sebi u usta. Iritira.
Ako je trziste masa pojedinaca, a ja sam pojedinac, onda sam po njegovom definitivno mjerodavan komentirati i kritizirati. Ali u drugoj sekundi sumnja u to. Zanimljivo.
Isto tako me iritira "suptilno" podbadanje ala "Pogotovo ti, Yuri."
Ono, bez obzira sto imam, imam i svoje razloge zasto sam to kupio, kojih sam vjerovao ili ne svjestan.
Mogao sam ga cak i pokeati zbog forsanja Bravie i jos par sranja, ali nije bilo potrebno.
Ali to na stranu, cak i to kao argument propada.
Jer trziste mojih navedenih stvari =/= trziste kojem iPhone pripada.
Cak i da se generalizira do te mjere i da je(sto je jednostavno glupo, jer za svaku stvar postoje drugi kriteriji, vjerujem da i sam mozes zakljuciti zasto ako si vec toliko uzivljen u proucavanje trzista), jedna stvar je cinjenica:
Postoje ljudi koji su sposobni misliti za sebe, progooglati malo, procitati koji casopis ako treba, i na temelju toga odluciti o kupnji necega.
Uvijek ih je bilo, uvijek ce ih biti.
iPhone je trenutno neisplativa sminka za ljude koji minimalno prate trziste mobitela.
Moze, nekim ljudima sa manje ili vise para ce biti i takva sminka dovoljna. Ali kad-tad ce i oni skuziti sto su zapravo kupili.
Uvijek ce se nesto masovno kupovati zbog svojeg imena, ali to ne znaci da je dobro. I to je sve sam govorio.
I to smo i Ixy i ja govorili. Weky je jednostavno srao da je iPhone najbolji mob na trzistu sad. Sto je glupost.
Doduse, Weky je izgleda imao preveliku karizmu da bi Facaa ostao nedirnut.
Al' dobro, ako nista drugo, barem Weky ima jebeni talent da povremeno carski posere sam sebe.