akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
100kn ako ti je otislo samo staklo, ako ti je otisao i lcd ispod onda 350 (potpuna zamjena, ruke, sve, jelte)
Aha.A nez sad se dvoumim,kuzis uzo bi ja 4 ili mozda cak 4s al ne stojim toliko dobro sad s parama,pa bi na kratko 3gs uzo,ali nema u ponudi t mobilea 16 gb ni 32 nego samo 8 gb.A mozda i ima a nisu stavili na webshop.
Ma ne igram ti ja igre poput gta il tako nesto veliko.Vise tipa angry birds,fruit ninja i tako te "kretenske" igre.Stavio bi nesto muzike i to.A gledam ponudu,al kazem,da bar ima 3gs 16 gb u ponudi T mobile - a.4s je predobar,al rendom hocu sad isto neki smartphone,a i galaxy + mi se cini prejeben za onoliko novaca.
Citat: Razer 911 - 03. Veljača, 2012., 19:37Ma ne igram ti ja igre poput gta il tako nesto veliko.Vise tipa angry birds,fruit ninja i tako te "kretenske" igre.Stavio bi nesto muzike i to.A gledam ponudu,al kazem,da bar ima 3gs 16 gb u ponudi T mobile - a.4s je predobar,al rendom hocu sad isto neki smartphone,a i galaxy + mi se cini prejeben za onoliko novaca.Za te igre ce ti bit dosta(nisu kretenske ima ih opako zaraznih i dobrih )! E sad samo zavisi dal ti je dosta 2-3 ure muzike ili zelis imat kolekciju koju neces poslusat za 15 godina..
Hej momci sa Iphoneom..Dal je 8 gb premalo za iphone?Konkretno uzecu 3gs 8 gb , naso povoljnu cijenu pa me zanima koliko odlazi na Os,ja planiram stavit nesto muzike,slika nesto i koju igru i aplikaciju..Sad neznam oce li to biti dosta i da li se ikako moze podizati da memorija?