Prije je bila jednaka kolicina free sms-ova kao i tarifa.
Ono, i150 - 150 free sms-a.
i75 nije postojala do proslog mjeseca uopce. Samo se nadam da ce uskoro povecat ukljuceni net promet u toj tarifi. 256 MB minumum minimuma treba bit. 512 MB za tu cijenu ok, ako zadrze i free minute prema svim mrezama.
128 MB je mrtvo smece.
Tarifa je inace ok ovako kao paket, ali samo za ljude koji znaju koliko tocno trose na razgovore.
Ono, ako imas oko 150 kn racun mjesecno do sad, a zivkas sve mreze
pomalo, isplati se.
Ne isplati se ako imas razgovore od 15-20 minuta cesto, cijene poziva kad se potrose free minute su mi osobno previsoke.
Sam se motao prije po sto nizim tarifama, ali racuni su mi bili previsoki sto god radio. Prebacio se na i150, sad trosim preko toga jedino ako moram nesto platit preko moba.
Al' ae. T-Mobile je prije u tarifi F60 prije imao 2.5 kn po bogojebenoj minuti prema ostalim mrezama.
Ono, burek nakon 3 minute razgovora.

Al' opet, mali kuriozitet. Sve nove tarife koje T-Mobile formira moraju ici na pregled u Agenciju za zastitu trzisnog natjecanja.
A ovi 90% toga odbiju, jer T-Com/T-Mobile drzi daleko najveci dio trzista ovdje.
Ukratko, ako formiraju tarifu koja je cijenama poziva u rangu Tomatoa, a da ima i free minute uz to, i jos pecto stvari, agencija ih blokira jer je to nelojalna konkurencija. Dumping cijena bi ubio konkurenciju kompletno.
I onda se dobiju smecaste situacije i svi kmece da je T-Mobile preskup.