HCL.HR

iPhone

• 853 Odgovora
  • 298542 Hitova
Odg: iPhone
« Odgovori #555 : 26. Siječanj, 2012., 10:53 »
Masu = apsolutno svi proizvođači tehnike u svijetu?  :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #556 : 26. Siječanj, 2012., 11:30 »
I koječeg drugog  :wildboy:

I realno, sumnjam da to šteti Kini. Šteti kičmama mrljavih pojedinaca, al tamo to nije bitno kao kod nas, zato i imaju toliko stabilnu ekonomiju koja je stalno u porastu (zadnje što sam pročitao  :hiha:)

« Odgovori #557 : 26. Siječanj, 2012., 11:50 »
ae. Al gej je ta kina. Izrabljuju ljude i onda kao VUHU VIDI NAS NAJBOLJI SMO. Mogla bi i hr dobro poslovat da ne postoje nikakvi zakoni za zaštitu radnika i da rade za 4 biža dnevno.  :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #558 : 26. Siječanj, 2012., 12:01 »
Ne bi Hrvatska mogla dobro poslovat ni u čemu trenutačno  :wildboy: Nadam se da će nas malo protresti kao što su i Slovačku, primjerice, nakon što je ušla u EU. Sada imaju pogone za proizvodnju dijelova za automobile skoro svih europskih proizvođača i prosperiraju proizvodnjom. Kao i Kina, zapravo  :wildboy: Jebiga, nabijanje sati i konstantni lagani izvoz (s profitom naravno) dižu države iz pepela polako ali sigurno

*

Razer 911

• *
  • 91
  • ★ ★
« Odgovori #559 : 03. Veljača, 2012., 11:46 »
Hej momci sa Iphoneom..

Dal je 8 gb premalo za iphone?Konkretno uzecu 3gs 8 gb , naso povoljnu cijenu pa me zanima koliko odlazi na Os,ja planiram stavit nesto muzike,slika nesto i koju igru i aplikaciju..

Sad neznam oce li to biti dosta i da li se ikako moze podizati da memorija?

« Odgovori #560 : 03. Veljača, 2012., 11:48 »
Ne može se proširivati memorija.

Meni bi 8GB bilo premalo, ali ja volim držati hrpu glazbe na njemu, pa ono.
Mislim, kako bih ti trebao odgovoriti na to pitanje?  :wildboy:

Ako nećeš stavljati masu glazbe, trebalo bi biti dovoljno.

*

Razer 911

• *
  • 91
  • ★ ★
« Odgovori #561 : 03. Veljača, 2012., 11:52 »
Koliko imas pjesama bas na mobu?

Rendom,jer neznam ja koliko zauzimaju npr. igrice i to..

« Odgovori #562 : 03. Veljača, 2012., 12:11 »
4000 pjesama.  :hiha:
Al 32 GB.

Igre i aplikacije variraju. Aplikacije uglavnom nisu teže od par desetaka megabajta, ali za igre je teško reći.
Imaš igara već od 15-ak megabajta (ako ne i manje) pa sve do onih koje su oko gigabajta.  :wildboy:

*

Razer 911

• *
  • 91
  • ★ ★
« Odgovori #563 : 03. Veljača, 2012., 12:47 »
Aha.A nez sad se dvoumim,kuzis uzo bi ja 4 ili mozda cak 4s al ne stojim toliko dobro sad s parama,pa bi na kratko 3gs uzo,ali nema u ponudi t mobilea 16 gb ni 32 nego samo 8 gb.A mozda i  ima a nisu stavili na webshop.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #564 : 03. Veljača, 2012., 12:58 »
moja preporuka ti je uštediti pare i uzeti 4S 16GB minimalno (ako ga ima), realno ne žuri ti se nigdje, a ovako ćeš uzet zastario model sa (po meni) premalo memorije, pogotovo zato što ju ne možeš nadogradit.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #565 : 03. Veljača, 2012., 17:44 »
100kn ako ti je otislo samo staklo, ako ti je otisao i lcd ispod onda 350 (potpuna zamjena, ruke, sve, jelte)
Ovo ne vazi za i4 nadalje, jer su zaljepljeni staklo i lcd i nemoguce ih je razdvojit bez ostecenja.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #566 : 03. Veljača, 2012., 17:48 »
Aha.A nez sad se dvoumim,kuzis uzo bi ja 4 ili mozda cak 4s al ne stojim toliko dobro sad s parama,pa bi na kratko 3gs uzo,ali nema u ponudi t mobilea 16 gb ni 32 nego samo 8 gb.A mozda i  ima a nisu stavili na webshop.
Od tih 8gb na raspolaganju ti je zapravo 6, e sad zavisi kolki su ti apetiti, najvece igre ti znaju imat i po 2gb ( modern combat 3 ima 1,9gb!!), meni je 16 premalo (nemam muziku, al imam filmove, stripove, pdfove i hrpu igara)

*

Razer 911

• *
  • 91
  • ★ ★
« Odgovori #567 : 03. Veljača, 2012., 19:37 »
Ma ne igram ti ja igre poput gta il tako nesto veliko.Vise tipa angry birds,fruit ninja i tako te "kretenske" igre.

Stavio bi nesto muzike i to.A gledam ponudu,al kazem,da bar ima 3gs 16 gb u ponudi T mobile - a.

4s je predobar,al rendom hocu sad isto neki smartphone,a i galaxy + mi se cini prejeben za onoliko novaca.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #568 : 04. Veljača, 2012., 18:30 »
Ma ne igram ti ja igre poput gta il tako nesto veliko.Vise tipa angry birds,fruit ninja i tako te "kretenske" igre.

Stavio bi nesto muzike i to.A gledam ponudu,al kazem,da bar ima 3gs 16 gb u ponudi T mobile - a.

4s je predobar,al rendom hocu sad isto neki smartphone,a i galaxy + mi se cini prejeben za onoliko novaca.
Za te igre ce ti bit dosta(nisu kretenske ima ih opako zaraznih i dobrih :thumbs:)! E sad samo zavisi dal ti je dosta 2-3 ure muzike ili zelis imat kolekciju koju neces poslusat za 15 godina..

« Odgovori #569 : 11. Veljača, 2012., 23:30 »

Za te igre ce ti bit dosta(nisu kretenske ima ih opako zaraznih i dobrih :thumbs:)! E sad samo zavisi dal ti je dosta 2-3 ure muzike ili zelis imat kolekciju koju neces poslusat za 15 godina..

Galaxy ti je bolji od Iphone u svakom pogledu, a 4s nije velika razlika od 4g mal je brzi i mos razgovarat s mobitelom, Sad vise ni 4g nema 16gb verzija jer je sad to preuzeo 4s tako je bilo i s 3gs kad je 4g dosao. Moja preporuka ti je Samsung Galaxy puno je brzi od 4s-a.

EDIT:

Hej momci sa Iphoneom..

Dal je 8 gb premalo za iphone?Konkretno uzecu 3gs 8 gb , naso povoljnu cijenu pa me zanima koliko odlazi na Os,ja planiram stavit nesto muzike,slika nesto i koju igru i aplikaciju..

Sad neznam oce li to biti dosta i da li se ikako moze podizati da memorija?

S 8gb memorije nemozes igrat sve igre, zato trebas najmanje 16gb, a 8 je malo u svakom pogledu...

Postovi spojeni!

Ne doublepostat, pogotovo u tako kratkom vremenskom razmaku. Umjesto toga koristi opciju "edit". [PRAVILA]
« Zadnja izmjena: 11. Veljača, 2012., 23:36 WEAPONX »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9