HCL.HR

iPhone

• 853 Odgovora
  • 298641 Hitova
*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
Odg: iPhone
« Odgovori #645 : 04. Siječanj, 2013., 13:12 »
Ok, ovo mi više ide na kurac. Dakle, imam iphone 4 već skoro 2 godine. Sve je super, osim naglog gubitka signala dok pričam s nekim. I to mi se samo doma događa. Evo, mob je na stolu, signal je na 4/5 crtica, ali čim me netko nazove nakon 5-10 sekundi signal padne na jednu crticu i onda me druga osoba više ne čuje, dok ja nju savršeno čujem. Ovo mi se počelo događat naravno nakon isteka garancije, a i pitanje je dal bi mi uopće to uvažili budući da mi se većinom to doma događa. Na prijašnjim mobovima i na nokiji 3210 classic naravno da nemam problema i signal je uvijek ful. Kaj da radim jer ću izludit?

Ti jos imas i srece ja imam 2 Iphonea 4 i jedan Iphone 4s.Medjutim samo na Iphoneu 4s imam domet.Na ove ostale mora ugradit cip da bi radio,a i tad je pitanje da li ce raditi bez problema.Pretpostavljam da je na tvoj ranije uradjen taj cip ili je napravljen kada je i sam iphon.Ljudi su mi pricali da im se usred razgovora ugasi telefon,neznam imas li ti takvih problema.Svejedno cip kosta 10 eura a ugrada 60 eura.Ja danas ako zelis mogu zvati covjeka koji radi sam iphoneima i pitat ga zasto i kako.Pa ako to zelis samo javi!

*

disc0

• 3069
« Odgovori #646 : 04. Siječanj, 2013., 17:12 »
Kakav krvavi cip?:solidus:

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #647 : 04. Siječanj, 2013., 20:12 »
http://i.imgur.com/qOREa.jpg
Izvoli fino sam ti slika,vidis ovu plavu kesicu GPP For ios5 na njoj je cip!Kada otvorim ova moja 2 iphonea pise NO SIM!!!
I muka me je bilo uplodovati,zapravo i neznam kako pa ako mi neko moze objasnit? :( :( :( :(
A ako se pitate sta ce tu ovaj torrent nisam pirat ne skidam nikakvu igru,nedaj boze!Ja samo skidam film i to je to!
« Zadnja izmjena: 04. Siječanj, 2013., 20:22 Dishonored »

*

disc0

• 3069
« Odgovori #648 : 04. Siječanj, 2013., 21:31 »
A to je za otkljucavanje kolko kuzim...

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #649 : 04. Siječanj, 2013., 21:38 »
A to je za otkljucavanje kolko kuzim...

Pa naravno da je!I to sam sranje ja platio 10 e i ugradjivanje 50 eura.I na kraju mi nije radilo.
Za sve one koji imaju ovakav problem a neda im se placat.Evo pratite par koraka:
1. Otvorite Phone(ono da zovete neki broj)i ukucajte 112 pozovite i nakon 3 sekunde prekinite
2.Udjite u Settings(Podesavanja)i upalite airplane mod sacekajte
3.Ako se pojavi poruka NO SIM CART INSTALLED pritisnite OK i izgasite airplane mod
Za mene je radilo!
« Zadnja izmjena: 04. Siječanj, 2013., 21:45 Dishonored »

*

disc0

• 3069
« Odgovori #650 : 05. Siječanj, 2013., 11:00 »
Covjek prica o gubitku signala nakon dvije godine a ti mu preporucujes otkljucavanje moba.....:fpalm:

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #651 : 05. Siječanj, 2013., 13:37 »
Covjek prica o gubitku signala nakon dvije godine a ti mu preporucujes otkljucavanje moba.....:fpalm:

Ja mu samo govorim da je to zbog toga,sto mu to nije uradjeno kako treba!

*

noda

• 2567
« Odgovori #652 : 05. Siječanj, 2013., 14:08 »
O čem pričaš ti? Telefon i kartica su od HTa.

URED: kaj nitko nema nikakvu ideju? sizi, ixy ekipa niš? :wildboy:

« Odgovori #653 : 05. Siječanj, 2013., 14:12 »
I muka me je bilo uplodovati,zapravo i neznam kako pa ako mi neko moze objasnit? :( :( :( :(
A ako se pitate sta ce tu ovaj torrent nisam pirat ne skidam nikakvu igru,nedaj boze!Ja samo skidam film i to je to!

:ave: :ave: :hihi: :hihi:

« Odgovori #654 : 05. Siječanj, 2013., 15:39 »
URED: kaj nitko nema nikakvu ideju? sizi, ixy ekipa niš? :wildboy:

Nemam pojma, stvarno nisam čuo za tako nešto. ;(

Rekao bih da ga DRŽIŠ DRUGAČIJE xD, ali ako ti se događa samo doma i tek odnedavno... ne znam.

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #655 : 05. Siječanj, 2013., 15:46 »
O čem pričaš ti? Telefon i kartica su od HTa.

Ma i ja imam takvih problema,ne kazem sad da je bas do toga ali mozda i je.Opet mozda i nije do tebe!

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #656 : 05. Siječanj, 2013., 16:15 »
Rekao bih da ga DRŽIŠ DRUGAČIJE xD, ali ako ti se događa samo doma i tek odnedavno... ne znam.

Baterija možda? Kad potegne poziv na slabijem signalu (doma) pa izgubi napon ili tako nešto...

« Odgovori #657 : 05. Siječanj, 2013., 16:18 »
Sumnjam da mu se to dogodilo jednom i da je odmah popizdio.

Plus, rekao je da mu se samo doma to događa, ne znam.

*

noda

• 2567
« Odgovori #658 : 05. Siječanj, 2013., 16:35 »
Zapravo događa se tamo di je nešto slabiji signal što je većinom doma. Kad kažem nešto slabiji mislim na 3/5 ili 4/5 crtica. Također kad mi padne signal tijekom razgovora, vrati se nakon jedno 4-5 sekundi, kao da ponovo uhvati ili neš. Probao sam reset network settings i takve pizdarije i opet isto. Budem ga odnio tam u onaj iservis na novoj cesti, možda oni imaju kakvu ideju.

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #659 : 05. Siječanj, 2013., 16:43 »
Zapravo događa se tamo di je nešto slabiji signal što je većinom doma. Kad kažem nešto slabiji mislim na 3/5 ili 4/5 crtica. Također kad mi padne signal tijekom razgovora, vrati se nakon jedno 4-5 sekundi, kao da ponovo uhvati ili neš. Probao sam reset network settings i takve pizdarije i opet isto. Budem ga odnio tam u onaj iservis na novoj cesti, možda oni imaju kakvu ideju.

Ma i ti jedes govna mnogo! xD

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9