Silversun Pickups - Neck of the WoodsOkej, pogriješio sam s u vezi ovog albuma. Jeben album svakako.
Te pjesme koje zvuče tužno al nisu, taj vokal koji zvuči tužno al nisam siguran jeli je i sav taj nekakav depresivni dojam.
Rula. Toliko mi je ušlo u uši. Zaražen.
10/10
Jack White - BlunderbussSavršeno, maestralno, nezz.
Svakako valja izmjena vokala i gitare, pjesme i lyricsi, stvarno dobro. Ništa posebno me ne smeta.
Da se korisnik presveti ne najljuti na mene, heh, ide
8.7/10

Train - California 37Očekivao treš album i dobio... treš album.
Eto, nula ikakve duše u pjesmama, ali su dosta zarazne i pamtljivi lyricsi. Zanimljivost opada na drugoj polovici albuma.
Al' okej inače.
7/10
M83 - Hurry Up, We're DreamingKulno drim popanje.
Sva ta muzikalnost koja zrači iz album je nevjerovatna. Slušalice na uši, uključit 5.1 i stavit na najjače je stvarno neopisiv gušt.
Početak prvog CD-a rula, cijeli prvi CD rula u biti. Drugi je prosjek.
Midnight CIty je savršena stvar, Reunion je okej, a i stiže spot uskoro.
8.5/10
Cabaret Voltaire - The Original Sound of Sheffield '78/'82Industrijalni post-punk miks.
Par pjesma su sasvim okej, dosta puta je monotono i jednolično, ali opet, tih par pjesama drže vodu.
Do The Mussolini (Headkick) i Nag Nag Nag nekako najbolje sjele.
Prosjek
6.5/10
The Menzingers - On The Impossible PastNisam baš nešto očekivao od album, ali je okej ispalo.
Rula kada se vokal dere i kad je ŽESTOKI PANK u pitanju, ali kada krene pjesmu s onim svojim nježnim glasićem malo mi je neugodno slušat.
Ali kad krene pravi punk bude sasvim okej. Good Things nekako najviše sjeo, ima još par drugih.
7.5/10
Goribor - Evo je banjaLaganica, ali nekad baš žešća laganica.
Eto, ko da su se napušili i sad i neko tjera da pjevaju.
Lejm je što u većini pjesama 10 puta ponavljaju isti stih.
Solidno, ali ništa specijalno. Album je sniman u Puli btw.
5/10
Mizar - MizarVokal rula isuseve križeve. Jako dubok i onako baš strog.
Pjesme su okej uglavnom zbog vokala, Devojka od bronza je savršena.
Mnogo lajkam.
9/10