RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Kuzis, to nije diskrecija jer ja sam znao sta ces tu napisati... mnogo si predvidljiv :winknkiss:
Citat: Jerry - 07. Prosinac, 2006., 18:33Citat: Mr.T - 07. Prosinac, 2006., 15:15Citat: Jerry - 07. Prosinac, 2006., 14:24CoB saksa big tajm,a najbolja mi je pjesma are dead yet tak nešt,uglavnom to je jedina i dobra pjesma :tired:isuse ovo je nekaj najsmiješnije kaj sam pročitao u zadnje vrijeme :lol: pa kad saksa :smokin:OVO JE TEMA ZA COB TRUE FANOVE A NE ZA FEJKERE KOJI DODU I RECU DA JE SAMO JEDNA PJESMA DOBRA!!!Zelim diskretne odgovore bez zajebancije na ovom topicsu...
Citat: Mr.T - 07. Prosinac, 2006., 15:15Citat: Jerry - 07. Prosinac, 2006., 14:24CoB saksa big tajm,a najbolja mi je pjesma are dead yet tak nešt,uglavnom to je jedina i dobra pjesma :tired:isuse ovo je nekaj najsmiješnije kaj sam pročitao u zadnje vrijeme :lol: pa kad saksa :smokin:
Citat: Jerry - 07. Prosinac, 2006., 14:24CoB saksa big tajm,a najbolja mi je pjesma are dead yet tak nešt,uglavnom to je jedina i dobra pjesma :tired:isuse ovo je nekaj najsmiješnije kaj sam pročitao u zadnje vrijeme :lol:
CoB saksa big tajm,a najbolja mi je pjesma are dead yet tak nešt,uglavnom to je jedina i dobra pjesma :tired:
e babić totalno čapavaš frikov vokabular. odnosno nije u originalu njegov :solidus: