Sport, Visual ConceptsDatum izlaska: 08.09.2023.
Je li PlayStation VR2 dovoljno impresivan da opravda tu cijenu? Kakav…
CoB saksa big tajm,a najbolja mi je pjesma are dead yet tak nešt,uglavnom to je jedina i dobra pjesma :tired:
Citat: Jerry - 07. Prosinac, 2006., 14:24CoB saksa big tajm,a najbolja mi je pjesma are dead yet tak nešt,uglavnom to je jedina i dobra pjesma :tired:isuse ovo je nekaj najsmiješnije kaj sam pročitao u zadnje vrijeme :lol:
Citat: Mr.T - 07. Prosinac, 2006., 15:15Citat: Jerry - 07. Prosinac, 2006., 14:24CoB saksa big tajm,a najbolja mi je pjesma are dead yet tak nešt,uglavnom to je jedina i dobra pjesma :tired:isuse ovo je nekaj najsmiješnije kaj sam pročitao u zadnje vrijeme :lol: pa kad saksa :smokin:
OVO JE TEMA ZA COB TRUE FANOVE A NE ZA FEJKERE KOJI DODU I RECU DA JE SAMO JEDNA PJESMA DOBRA!!!Zelim diskretne odgovore bez zajebancije na ovom topicsu...
Citat: Jerry - 07. Prosinac, 2006., 18:33Citat: Mr.T - 07. Prosinac, 2006., 15:15Citat: Jerry - 07. Prosinac, 2006., 14:24CoB saksa big tajm,a najbolja mi je pjesma are dead yet tak nešt,uglavnom to je jedina i dobra pjesma :tired:isuse ovo je nekaj najsmiješnije kaj sam pročitao u zadnje vrijeme :lol: pa kad saksa :smokin:OVO JE TEMA ZA COB TRUE FANOVE A NE ZA FEJKERE KOJI DODU I RECU DA JE SAMO JEDNA PJESMA DOBRA!!!Zelim diskretne odgovore bez zajebancije na ovom topicsu...
Citat: Deadnight Warrior - 07. Prosinac, 2006., 23:11Citat: Jerry - 07. Prosinac, 2006., 18:33Citat: Mr.T - 07. Prosinac, 2006., 15:15Citat: Jerry - 07. Prosinac, 2006., 14:24CoB saksa big tajm,a najbolja mi je pjesma are dead yet tak nešt,uglavnom to je jedina i dobra pjesma :tired:isuse ovo je nekaj najsmiješnije kaj sam pročitao u zadnje vrijeme :lol: pa kad saksa :smokin:OVO JE TEMA ZA COB TRUE FANOVE A NE ZA FEJKERE KOJI DODU I RECU DA JE SAMO JEDNA PJESMA DOBRA!!!Zelim diskretne odgovore bez zajebancije na ovom topicsu...Misliš konkretne? :tired:
Citat: Spencer - 08. Prosinac, 2006., 07:41Citat: Deadnight Warrior - 07. Prosinac, 2006., 23:11Citat: Jerry - 07. Prosinac, 2006., 18:33Citat: Mr.T - 07. Prosinac, 2006., 15:15Citat: Jerry - 07. Prosinac, 2006., 14:24CoB saksa big tajm,a najbolja mi je pjesma are dead yet tak nešt,uglavnom to je jedina i dobra pjesma :tired:isuse ovo je nekaj najsmiješnije kaj sam pročitao u zadnje vrijeme :lol: pa kad saksa :smokin:OVO JE TEMA ZA COB TRUE FANOVE A NE ZA FEJKERE KOJI DODU I RECU DA JE SAMO JEDNA PJESMA DOBRA!!!Zelim diskretne odgovore bez zajebancije na ovom topicsu...Misliš konkretne? :tired:NE! Dobro je reko covjek, diskretne... onak stavis mala slova... da ne moze svatko to procitat...E to je diskrecija..