HCL.HR

Top 123438 normalna muzika

• 223 Odgovora
  • 25287 Hitova
Odg: Top 123438 normalna muzika
« Odgovori #60 : 16. Veljača, 2012., 01:33 »
ja sam brijo da će se stvaljat bilo koji albumi a ne samo oni izašli tekuće godine ,to je malo gej ;(

« Odgovori #61 : 16. Veljača, 2012., 03:26 »
Ae. Onda ćemo slušati samo govna, jer samo govna sad izlaze. Ako je neko već sluša, još bolje, moći će napisati bolju recenziju.

« Odgovori #62 : 18. Veljača, 2012., 03:51 »
Inače sad baš slušam favorite worst nightmare od arctic monkeysa i mogu reć da ono, album apsolutno rula i kako ga nisam dugo sluša, primjećujem neke druge stvari i tako to. Čak po meni nikakav minus nije dat neki stariji "KLASIČNIJI" album. Jer ono, moć ćemo >DUBLJE< ući u samu stvar jer nam je materija poznatija.  :hiha2:

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #63 : 19. Veljača, 2012., 19:31 »
Kad treba rivjuvat?

*

n00b

• 609
« Odgovori #64 : 20. Veljača, 2012., 01:43 »
Ja taman skidam, linkovi vam ne valjaju btw. Dujin zauzet, ovo pajkovo je nešto rusko lol.

« Zadnja izmjena: 03. Travanj, 2012., 15:09 Ementaler »

« Odgovori #65 : 20. Veljača, 2012., 01:49 »
Hvala bogu da je neko više stavija link uf

Ev skidam i ja

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #66 : 20. Veljača, 2012., 14:40 »
ovo pajkovo je nešto rusko lol.

napišeš brojeve u captchu, sakečaš minutu i to je to. :wildboy:

*

n00b

• 609
« Odgovori #67 : 20. Veljača, 2012., 22:05 »
A eto, na RS nema čekanja uopće. Isti k enivej.

Slušam ovo. Generalno mi se sviđa. Napišem recu kad preslušam sve. Inače ja ne bi da se stavlja neka turbo komercijala jer to je zakurac, većina toga je ionako neslušljivo. Stavljajte nešto što volite, bez obzira je li metal ili ambient.

I ovo isto kao moraju biti novi albumi. Ne moraju. Jednostavno gađajte nešto što pretpostavljate da većina ljudi ili itko ovdje nije slušao. Ako se i potrefi neki album da ga je netko preslušao, HJOJ, pa nek piše za njega onda što ima veze.

« Odgovori #68 : 20. Veljača, 2012., 22:08 »
Kad treba rivjuvat?

<---------- +1 na ovo.

oćemo udrit sridu deadline jer ga nitko neće ispoštovat pa će dolazit rivjui do nedilje?

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #69 : 20. Veljača, 2012., 22:13 »
ane. može, ae.

« Odgovori #70 : 20. Veljača, 2012., 22:15 »
Ae budem se i ja igro. Kad preslušam, napišem rivju.

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #71 : 22. Veljača, 2012., 17:19 »

Metronomy - The English Riviera

Eo da napišem neke dojmove i tako to, nisam siguran da će dobro ispast, al' vrijedi probat :hiha:

prvo slušanje je bilo, kakva je ova glazba, zvuči mi nešto što bi slušao u gej baru, nekako previše gej hipi.
drugo slušanje je bilo kao: ovo počinje biti okej, DOBRA MELODIJA
nadalje je išlo pjevušanje pjesama i melodija. melodije su stvarno zarazne, kao da igram neku RETRO 80-e igru koja je nenormalno teška. Everything Goes My Way daleko najbolja stvar s albuma, iako ni Corinne ni Loving Arm nisu loše. i ostatak album je veoma dobar, ali nekako su mi ove tri pjesme najbolje. sad mi je ža što nisam prije ovo poslušao prije, stvarno je dobar album, lyricsi su OK i hipi muzika je pamtljiva.

9/10

:ementaler:

EDIT: She Wants je također dosta pamtljiva pjesma, spot uvjerljivo savršen.
« Zadnja izmjena: 23. Veljača, 2012., 13:47 pajko(CGR) »

*

n00b

• 609
« Odgovori #72 : 22. Veljača, 2012., 22:38 »

Rivju.

Lyricsi su ništa posebno. Keči i idu i eto, tu su. Ništa predobro ili loše u njima.
Mjuza je jako repetitivna i monotona. Nije dosadna, ali ono, svaka stvar se sastoji od jednog ili dva dijela po instrumentu i onda kombinacije. Jako jednostavno i povremeno zna zapiliti.

Glasovi mi ne pašu al ne pašu mi ni inače uglavnom tako da to nije relevantno baš. Isto i taj soft način pjevanja mi uglavnom smeta ali uz ovakvu mjuzu teško da bi išta drugo moglo pasati.

E sad mjuza kad su instrumentali je jako keči i ima taj neki čudan mood. Ne znam kako ga opisati ali baš mi paše nekako. Ugodno je za slušati. Uglavnom vrtim The Look, kul je stvar. Imaju golubove u spotu koji voze autiće iz lunaparka. weee

Generalno ugodno iznenađenje. Nije sad nešto što ću često upaliti ali ovih par stvari paše za neko lagano raspoloženje, podsjeća jako dosta na kraj ljeta cijeli album nekako. Vrijedi preslušat, nekom će se vjerojatno ful svidjeti. Ok su.

« Odgovori #73 : 23. Veljača, 2012., 13:09 »

Meni se ne sviđa. Jedina pisma koja mi je zapela za uho i koju je vridilo preslušati više od jednom je We broke free. Ostatak je dosta mlak i nekarizmatičan. Melodije zbilja jesu u redu same za sebe, ali kad se upakira to sve s vokalom, ne paše jedno uz drugo i uopće nema nikakvu snagu ni emocije neke. Posluša sam ga dvaput najprije nadajući se da ću možda izvući nešto iz njega, jer neki albumi znaju biti smeće dok ih ne preslušaš stoput, ali treći put je već bilo na silu, a četvrti sam mora ugasiti da ne umrem od dosade.

Gonjasufi 1:0 Metronomy  :hiha:

4.7/11.5

« Odgovori #74 : 23. Veljača, 2012., 13:34 »

Iako sam ga slušao još tamo kad je izišao, opet mi je bilo praktički kao prvi put jer se ničeg nisam sjećao.
Sad imam isti taj problem. Nikako uć u uho.
Mislim, meni je album dobar. Slušljiv, pitak i sve to.
Ali preslušam ga danas triput, sutra se neću moći sjetiti ni jedne pjesme dok je opet ne poslušam.

Al kul mi kako svi imamo različite omiljene pjesme.
Meni She Wants najjača.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9