RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Sad bi napokon mogao zavrsit prvi Mighty Switch Force, dosao do zadnjeg nivoa i iznervirao me i odustao sam, naime u tom nivou se oni blokovi pocnu mjenjat sami, i onda je sve u tajmingu i brzini, nema mjesta za odmor, kad jednom krenes, moras u sutu odigrat nivo do kraja, bez stajanja i razmisljanja, prakticki moras sve naucit napamet...
E taj footbal club, jel to neki manager ili nesto ala sensible soccer tj arkadni nogomet, ili ala fifa (malo vise simulacije) ?
Citat: Disc0 - 16. Svibanj, 2014., 06:07E taj footbal club, jel to neki manager ili nesto ala sensible soccer tj arkadni nogomet, ili ala fifa (malo vise simulacije) ?To ti je manager gdje ti sam napraviš i vodiš svoj klub - nije onako da igraš ko Fifu ili PES, već isključivo barataš taktikama, treninzima i transferima.
Pristup je totalno simplistički, ali da uvijek iznova iznenadi dubinom - to isto da Bila ti je igra na popustu do 1.5.(ili tak nekog datuma), povodom njenog objavljivanja, tako da sumnjam da će opet ubrzo na neki novi popust otići.