HCL.HR

Što se trenutno igra na PC-u?

• 4868 Odgovora
  • 1245704 Hitova
*

Mzehn

• 1478
  • kakaroto
    • PCGN
Odg: Što se trenutno igra na PC-u?
« Odgovori #2430 : 19. Studeni, 2013., 18:16 »
Assassins Creed IV: Black Flag

Možda najkompletnija AC igra do sada, neusporedivo sa trojkom i iznad svih mojih očekivanja. Ubacili su sve dobre elemente iz prijašnjih igara i izbacili većinu generičnih smaranja. Ima taman side misija, taman collectiblesa, taman šore i taman steltha. Neke odlične novine tipa treasure maps koje apsolutno rulaju. AI je očigledno poboljšan i daje puno na imerzivnosti, svijet je predivno dizajniran a glavni lik puno zanimljiviji od indijanca.

"Naval" dio igre je priča za sebe, sama činjenica da se može plovit po bukvalno pola karipskog otočja i da svaki otočić ima barem jednu škrinju za nać dovoljno govori.

Nemogu nać niti jedan veći minus za sada, GG Ubisoft.

*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven
« Odgovori #2431 : 19. Studeni, 2013., 19:25 »
Black Flag isto. Jedina zamjerka koju imam za sada je na borbu koju iz nastavka u nastavak uspijevaju napraviti još glupljom.

« Odgovori #2432 : 19. Studeni, 2013., 20:21 »
igra se warcraft III. kriste kako je dobra igra, nemogu vjerovat da sam ju presto igrat ikad  :ave:

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #2433 : 19. Studeni, 2013., 20:40 »
Counter - Strike: Global Offensive

Nez, old fashioned shooter uz koji su sad dodali ranking sistem i skin dropove, a neki skinove vrijede do 300 eura (i da, ljudi to zbilja kupuju), dosad sam zaradio oko 10 eura, sto znaci da se igra sama otplatila, napucavanje perfektno, sve isto kao i cs 1.6 i CSS samo s novim engineom. Community tako-tako.

Grand Theft Auto IV

Skinuo sam neki patch koji potpuno eliminira micro-stuttere kad se pritiscu WASD tipke, napravilo igru igrivom i zabavnom, framerate malo dipne kad sam u gradu i vozim brzo sa puno okolnih auta i to, ali nista strasno, za moj low pc cudim se da tako dobro ide. Zabavan kao i svaki GTA, ali premalo mjesta za stuntove, tu i tamo koja skakaonica, ali nista zabavno i epsko poput GTA V skokova preko 2 kilometra s nekim bjesnim autom. Dosadi poprilicno brzo i ne mogu igrati vise od 30 minuta u jednom sittingu jer eto, repetitivnost. Vidi se da je iz 2008.

*

Draka

• **
  • 180
« Odgovori #2434 : 19. Studeni, 2013., 21:14 »
Slazem se ss tobom.

I ja često CS:GO opletem, malo je teško u početku dok se navikne čovjek (čitaj Odvikne od 1.6)

Ali nakon toga, nema preko. Stvarno jesu napravili odličnu igru.

*

zg_rider111

• 1440
  • ಠ_ಠ
« Odgovori #2435 : 19. Studeni, 2013., 22:38 »
Trenutno igram Assassin's creed IV black flag, a ono izgleda mi c/p ništa previše novog.

« Odgovori #2436 : 21. Studeni, 2013., 11:26 »
Malo Amnesjiu, malo Penumbru ( 1.dio), prijatelj mi posudio komp. Dobre igre ali nikako se ne mogu naviknuti na tipkovnicu i miša (izvan RTS okruženja), sve mi je to jako trapavo, ipak sam ja konzolaš navikao da sve kontrole imam na jednom mjestu.

« Odgovori #2437 : 24. Studeni, 2013., 23:14 »

Igrao već prije al sam ima nekih problema pa nisam završio, sad nakon što sam završio Arkham Asylum počeo sam ponovo igrati i imam bolje dojmove nego kad sam prvi put igrao a nisam ni do pola igre još došao.

« Odgovori #2438 : 26. Studeni, 2013., 10:10 »

Jako, jako zabavna igra :D

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #2439 : 26. Studeni, 2013., 11:32 »

Odlična igrica! Fenomenalna ČIL glazbica, jake makine i garenje sa murjom su tu - ima čak i helikoptera koji bacaju eksplozivne bačve po vama.
Jedino što fali su dobre trebice i zanimljivi filmići.

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #2440 : 26. Studeni, 2013., 11:50 »
HP2 je jedini NfS u kojem sam baš uživao, predobra igra. Kasniji nastavci mi se uopće nisu svidjeli, sad nisam siguran jesu li lošiji ili mi se možda više ne sviđaju trkaće igre :bonk:.

*

voltronix

• n00b
  • 1
« Odgovori #2442 : 27. Studeni, 2013., 01:47 »
Battlefield 3, GTA5

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD