RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: DeS3InY - 21. Prosinac, 2009., 19:45Citat: vilim - 21. Prosinac, 2009., 11:16Citat: DeS3InY - 20. Prosinac, 2009., 23:03@vilim - probaj dodat addonove na F3, možda nađeš neke stvari koje ti popravljaju ono što ti se ne sviđa btw, ak se sjetim još nečeg postam ^^nego, npr. koje addonove? Misliš na službene ili? ajde nabroji neke, stavljam kupovat fallout3 pa da odmah nabavim i te addonove.ma mislio sam na modove (naravno preporuka Fallout 3 GOTY verzija sa svim DLCevima)... mogu ti dati listu onih koje ja koristim i koje dosta srede cijeli sustav, od VATSa, preko boljeg crippleanja itd...kao prvo će ti trebati ova dva:http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=640http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=229archive invalidation invalidator i fallout mod manager, za jednostavnije instaliranje modovaimaš ih pun Q na www.fallout3nexus.com, a meni bolji su:MTUI - bolji grafički izgled menijaAmplified Cripple Effects - napokon vrijedi cripplati nekoga (preporuka brutal i pain opcije )Better Frag Grenade Physics - granata se ponaša ko granata a ne kao loptica skočica xDMisc Item Weight Fix - modificira težinu nekih misc itema koji su inače preteški/prelagani (realnost jelte)Power Armor Improved - vraća power armorima respekt i stavlja im vrijednosti iz prethodnih igaraVATS Manual Chance Evaluation - realniji VATS, uklonjen pretjeran weapon damaging, sada je više orijentirano na skill nego na crouchanje i udaljenost, i napokon scoped weapon znači neštoGNR More Where That Came From VEOMA opsežan mod koji dodaje do 100 dodatnih pjesama (možeš izabrat po 'paketima') u Galaxy News Radio (sve su iz istog doba kao i one stare), doduše i velik preko 600MBTeksture i meshevi:Cigarete - da nisu samo one sive kutije xDAlkohol - pravi alkohol umjesto onih generičkih stvari Power Armor - realniji PA kod Brotherhooda i OutcastaPreWar Book - crveni book za bolji izgled i lakše uočavanjePreWar Money - realnije i uočljivije parePristine Nuka Cola Machine - kad kažu da je 'pristine' onda nek bude savršeno očuvan Jukebox - isto tako da onaj koji dobiješ doma da bude savršeno očuvan Enhanced Enclave Power Armor & Tesla - realniji PA kod EnclaveaEcho Pipboy - Tamniji pipboyevo to je onak 'osnovno' što ja sredim igru, zna se naći i kompletnih preinaka ali to je pre hardcore za mene xDjao kompa, puno hvala a za ovo si baš mogao i topic napravit pa da ljudi stavljaju modove koji koriste
Citat: vilim - 21. Prosinac, 2009., 11:16Citat: DeS3InY - 20. Prosinac, 2009., 23:03@vilim - probaj dodat addonove na F3, možda nađeš neke stvari koje ti popravljaju ono što ti se ne sviđa btw, ak se sjetim još nečeg postam ^^nego, npr. koje addonove? Misliš na službene ili? ajde nabroji neke, stavljam kupovat fallout3 pa da odmah nabavim i te addonove.ma mislio sam na modove (naravno preporuka Fallout 3 GOTY verzija sa svim DLCevima)... mogu ti dati listu onih koje ja koristim i koje dosta srede cijeli sustav, od VATSa, preko boljeg crippleanja itd...kao prvo će ti trebati ova dva:http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=640http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=229archive invalidation invalidator i fallout mod manager, za jednostavnije instaliranje modovaimaš ih pun Q na www.fallout3nexus.com, a meni bolji su:MTUI - bolji grafički izgled menijaAmplified Cripple Effects - napokon vrijedi cripplati nekoga (preporuka brutal i pain opcije )Better Frag Grenade Physics - granata se ponaša ko granata a ne kao loptica skočica xDMisc Item Weight Fix - modificira težinu nekih misc itema koji su inače preteški/prelagani (realnost jelte)Power Armor Improved - vraća power armorima respekt i stavlja im vrijednosti iz prethodnih igaraVATS Manual Chance Evaluation - realniji VATS, uklonjen pretjeran weapon damaging, sada je više orijentirano na skill nego na crouchanje i udaljenost, i napokon scoped weapon znači neštoGNR More Where That Came From VEOMA opsežan mod koji dodaje do 100 dodatnih pjesama (možeš izabrat po 'paketima') u Galaxy News Radio (sve su iz istog doba kao i one stare), doduše i velik preko 600MBTeksture i meshevi:Cigarete - da nisu samo one sive kutije xDAlkohol - pravi alkohol umjesto onih generičkih stvari Power Armor - realniji PA kod Brotherhooda i OutcastaPreWar Book - crveni book za bolji izgled i lakše uočavanjePreWar Money - realnije i uočljivije parePristine Nuka Cola Machine - kad kažu da je 'pristine' onda nek bude savršeno očuvan Jukebox - isto tako da onaj koji dobiješ doma da bude savršeno očuvan Enhanced Enclave Power Armor & Tesla - realniji PA kod EnclaveaEcho Pipboy - Tamniji pipboyevo to je onak 'osnovno' što ja sredim igru, zna se naći i kompletnih preinaka ali to je pre hardcore za mene xD
Citat: DeS3InY - 20. Prosinac, 2009., 23:03@vilim - probaj dodat addonove na F3, možda nađeš neke stvari koje ti popravljaju ono što ti se ne sviđa btw, ak se sjetim još nečeg postam ^^nego, npr. koje addonove? Misliš na službene ili? ajde nabroji neke, stavljam kupovat fallout3 pa da odmah nabavim i te addonove.
@vilim - probaj dodat addonove na F3, možda nađeš neke stvari koje ti popravljaju ono što ti se ne sviđa btw, ak se sjetim još nečeg postam ^^
jao kompa, puno hvala a za ovo si baš mogao i topic napravit pa da ljudi stavljaju modove koji koriste
Citat: vilim - 21. Prosinac, 2009., 11:16Citat: DeS3InY - 20. Prosinac, 2009., 23:03@vilim - probaj dodat addonove na F3, možda nađeš neke stvari koje ti popravljaju ono što ti se ne sviđa btw, ak se sjetim još nečeg postam ^^nego, npr. koje addonove? Misliš na službene ili? ajde nabroji neke, stavljam kupovat fallout3 pa da odmah nabavim i te addonove.ma mislio sam na modove (naravno preporuka Fallout 3 GOTY verzija sa svim DLCevima)...
Citat: DeS3InY - 21. Prosinac, 2009., 19:45Citat: vilim - 21. Prosinac, 2009., 11:16Citat: DeS3InY - 20. Prosinac, 2009., 23:03@vilim - probaj dodat addonove na F3, možda nađeš neke stvari koje ti popravljaju ono što ti se ne sviđa btw, ak se sjetim još nečeg postam ^^nego, npr. koje addonove? Misliš na službene ili? ajde nabroji neke, stavljam kupovat fallout3 pa da odmah nabavim i te addonove.ma mislio sam na modove (naravno preporuka Fallout 3 GOTY verzija sa svim DLCevima)... fallout 3 goty verzija? Kakva je to verzija? Nešto službeno ili ripano? DLC? a što je to? XD jesi to stavio u linkove ove ili moram posebno nač? Jer već sam nabavio fallout 3 pa da se bacim na modanje.
odnosno pet.
Richard Burns Rally
Citat: Raz - 22. Prosinac, 2009., 13:27 Richard Burns Rally Jesi probal novi, RSRBR 2010 mod?