RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ima hrpa PS4 pro konzola za kupiti na Njuškalu, većinom su to dobivene uz neki ugovor telekoma, međutim dosta ljudi ih prodaje (ja znam bar trojicu) jer su razočarani razinom buke ventilatora koji ometa igranje, naročito noću. Mislim da čak i kod ovih koje imaju nisku cijenu još možeš ispregovarati 100-200 kuna nižu cijenu, ima ih toliko na prodaju da će ljudi biti sretni da ih se riješe.
jedno pitanje - koliko prosječno prostora zauzimaju igre na PS4 i je li mi dovoljno 500 GB za ugodno igranje ili da ipak ciljam na model sa 1 TB ? Inače ne igram više od 2-3 igre istovremeno ali volim ih imati instalirano na disku i do desetak
Ja imam dosta igara instalirano (po mom mjerilu) gdje neke ni ne igram. Imam 500GB slim model.Instalirane su:Horizon Zero DawnCrash n'Sane TrilogyDrive ClubTales from the borderlandsFinal Fantasy XVKingdom Hearths HD (onaj miks s hrpom remaster igara)JourneyI još imam 150GB slobodnog prostora.A uz sve to PS ima sada mogućnost spajanja externog HDDa (USB 3.0) s kojim si možeš proširiti storage po potrebi. Pa ako imaš HDD koji ti samo stoji i udovoljava zahtjevima - možeš i njega iskoristiti.