HCL.HR

PlayStation 4 - općenita rasprava

• 2228 Odgovora
  • 693403 Hitova
*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: PlayStation 4 - općenita rasprava
« Odgovori #15 : 20. Veljača, 2013., 11:50 »
bitno da su u reklamu ubacili wonderbook :tired:

A čuj, Wonderbook je bitan obiteljski proizvod... i još uz to dosta unikatno iskustvo. Nije baš interesantan core gamerima naravno, ali mora se barem spomenut.

Interesantno koliko su vremena dali Gran Turismu u tom kratkom videu.
« Zadnja izmjena: 20. Veljača, 2013., 11:53 Ementaler »

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #16 : 20. Veljača, 2013., 12:10 »
Ništa čudno s obzirom da im je to jedan od najstarijih i najprodavanijih serijala.

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #17 : 20. Veljača, 2013., 12:13 »
Ma istina, ali svejedno - premalo vremena u videu imaju da se jednom serijalu posvete toliko.

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #18 : 20. Veljača, 2013., 12:14 »
pa dobro, možda im novi gt bude launch naslov

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #19 : 20. Veljača, 2013., 12:17 »
On to tako ležerno kaže :)) Čovječe da im novi Gran Turismo bude launch naslov... to bi bilo nešto najbolje ikad.

Sumnjam da će biti na launchu. Kasnije u životu konzole se tako bitna igra izbaci da boosta prodaju kad eventualno počne malo opadati.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #20 : 20. Veljača, 2013., 12:23 »
Po meni bi idealno bilo jedno 8-12 mjeseci nakon izlaska konzole bilo vidjeti igru. Da bude nešto poput GT 3, i onda idući nastavak da cilja na kvalitetu četvorke s hrpom staza i što više različitih proizvođača, a ne 400+ skajlajna.

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #21 : 20. Veljača, 2013., 13:14 »
a nez, nikad nisam bio fan utrka, ja više očekivam koji dobar jrpg koji do ni no kunia na ps3-ici nije postojao, što je zbilja žalosno :wildboy:
i da, očekivam za launch neki platformer, ok, ne baš launch, ali barem 2-3 mjeseca nakon izlaska nešto tipa crasha/jack and dextera.
ahh, još 11 h :chair:

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #22 : 20. Veljača, 2013., 13:17 »
Ja se nadam da će Naughty Dog opet uzeti Crasha pod svoje okrilje :wildboy:

Eto... ako bude novi Crash, i to dobar Crash, kupit ću PS4 ... drugo me više-manje ni ne zanima (ok, i GT bih volio zaigrati... ono malo što sam probao GT5 me jednostavno oduševilo)

*

DinOsouR

• Gost
« Odgovori #23 : 20. Veljača, 2013., 13:28 »
sve mi se nekako čini da bi mogli prestavit GT6  ;D

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #24 : 20. Veljača, 2013., 15:11 »
Novi GT je jedini nastavak koji želim vidjeti zapravo na konferenciji. Iako vjerujem da će pokazati/spomenuti Killzone 4.

Po meni bi bilo najidealnije da najave nekoliko novih IP umjesto da vidimo Uncharted 4, LBP 3 ili koji god nastavak mogu izvuči. To može kasnije doći. Da Cambridge najavi novi Medievil za PS4/Vita to bi bilo savršeno sranje.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #25 : 20. Veljača, 2013., 16:18 »
Po meni bi idealno bilo jedno 8-12 mjeseci nakon izlaska konzole bilo vidjeti igru. Da bude nešto poput GT 3, i onda idući nastavak da cilja na kvalitetu četvorke s hrpom staza i što više različitih proizvođača, a ne 400+ skajlajna.

nubaro :wildboy: GT je jedina igra koja ima nešto takvo. I da, znači dosta ako te interesira to.

Jako bi me razveselilo vidjeti kakav remake Crasha :wildboy:

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #26 : 20. Veljača, 2013., 16:52 »
Neki novi tračevi o PS4 su iskočili na internet, pa evo ih u jednom sažetom formatu:

- konzola će izaći u studenom i to u dva bundlea - jedan po cijeni od $429 i jedan po $529
- za većinu svoju online mogućnosti zahtijevati će nekakvu pretplatu (slično kao Xbox Live) - ta online usluga će se zvati PlayStation World
- moći će se spojiti sa smartphone/tablet uređajima nekako, slično Microsoftovom SmartGlassu
- smartphone/tablet uređajima moći će se kontrolirati konzola - nije jasno mislili li se pritom na igre ili samo na navigiranje sučeljem
- konzola će moći streamati gameplay pa ćemo moći gledati live gameplay od prijatelja
- PlayStation Eye dolazi u paketu (Xbox bi trebao dolaziti u paketu uz novi Kinect)
- Playstation Cloud je ... nešto - domene s time izrazom registrirane su nedavno od strane Gaikaija
- ta cliud usluga mogla bi se koristiti za prije spomenuti streaming gameplaya, ali i za backwards compatibility za PS3 igre

*

mgsolid

• n00b
  • 2
« Odgovori #27 : 20. Veljača, 2013., 17:00 »
ajme jedva cekam ponoc

« Odgovori #28 : 20. Veljača, 2013., 17:20 »
Nadam se da ovo s pretplatom nije istina :/
To bi bio velik korak nazad za Sony.

Čitam po internetu da bi taj World kao trebao zamijeniti PS+, ali to mi nekako nema smisla pošto je prije manje od mjesec dana netko iz Sonyja izjavio da PS+ nejde nigdje. Tim više što im sad traje akcija da ako kupiš godinu dana Plusa dobiš 3 mjeseca gratis.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9