RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
PayPal na ZABA kartici imam već neke 3-4 godine, nisam ni znao za to. A za PSN sa HR acc i PayPal da ne funkcioniraju, neshvaćam tu politiku. Al ok. Meni bi to bilo ovako i onako samo u slučaju nužde, pošto sam sve igre kupovao il fizički il preko bonova na Storeu. Al sad dok mi ide kartica, nema više ni bonova, ovako i onako kradu 10 kn za bon od 150 kn. Inače još jedan fun fact. PSN bon od 150 kn u dućanu košta 160 kn iz razloga što je euro bio skočio u jednom trenutku pa su pravdali poskupljenje tom činjenicom, al kad se opet normaliziralo stanje, cijene su ostale iste, jer su vidjeli da nitko nije baš reagirao, nit se bunio. Inače ako na proizvodu piše neka cijena, nesmije se prodavati po drugoj. primjer. INovine su držale one male limenke Coca Cole na kojima je pisalo da koštaju 4,99 kn, a oni su htjeli prodavati po 7,99 kn, šta im ovi nisu dopustili pa su maknuli iz prodaje. Samo u slučaju bonova se nitko ne buni.
Ma mamicu im, i Zabi i Sonyju. Kad kupujem druge gluposti po netu uredno prolazi, al ovdje neće i neće. Mislim koja je poanta napraviti tako teško da ljudi potroše svoj novac kod njih, nisu normalni. Samo hoću svoje sexy Ruskinje
Rekoh da ZABA-ine kartice praktički uopće ne rade na online servisima... Jedinu opciju koju su mi u banci ponudili (dok sam prije par godina bio kod njih) je ta da si uzmem prepaid karticu na bonove i onda s njom kupujem...I onda sam se lijepo prebacio