HCL.HR

PSN, Store & Plus

• 1283 Odgovora
  • 512494 Hitova
*

virty

• 811
  • Xbox: Muskarcina
Odg: PSN, Store & Plus
« Odgovori #285 : 01. Listopad, 2014., 19:48 »
Ebali ih indijanci! :chair:

*

lahvos

• *
  • 147
  • End discrimination - Hate everyone!
« Odgovori #286 : 01. Listopad, 2014., 20:15 »
Ja sam cak ovaj mjesec zadovoljan, nije bilo AAA igara, ali igrat cu Dust: Elysian Tail, ta igra mi izgleda super. Spelunky moram vidjet malo na youtubeu da vidim o cemu se tocno radi, a onaj pix cat sam pogledao na youtubeu i nemam pojma o cemu se tu radi :D

Driveclub cak razmisljam da uopce ne probam, ne zelim podrzavati demo igre, ovisi o velicini hocu li ga uopce skidati......

*

disc0

• 3069
« Odgovori #287 : 02. Listopad, 2014., 18:11 »
Ja sam nezadovljan, ali ne zbog PS4 jer sam tu vec navikao, ali su Vitu ubili skorz.
A da ne pricamo o tome da su poceli dizat cijene + pretplate !
Nisu najavili da ce je dic u HR, zasad Indija i Rusija i neznam dali jos netko, ali moraju odnekud krenut.
Omililo im se kako se dobro prodaje PS4, pa su odlucili postepeno + okrenut sve vise u svoju korist. :hiha2:

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #288 : 02. Listopad, 2014., 18:14 »
Nisma čuo za to dizanje cijena pretplate, ali nekako mogu zamisliti da su u Indiji i Rusiji krenuli u startu s nižim cijenama nego inače, pa ih s tim dizanjem sada zapravo vraćaju na razinu ostalih zemalja.

*

virty

• 811
« Odgovori #290 : 02. Listopad, 2014., 20:44 »
Imam godinu dana PS+ pretplate, zasad sam totalno nezadovoljan sa naslovima koje su nam "dali".
Pošto me na konzoli MP ne zanima, razmislit ću dobro oću li nastaviti sa pretplatom kad istekne.

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #291 : 02. Listopad, 2014., 20:54 »
Cijena je zapravo sad normalizirana na području JAR-a i sličnih. Prije je PS+ u JAR-u bio oko 25€, sad je cijena oko 50€ kao i kod nas :thumbs:

*

disc0

• 3069
« Odgovori #292 : 03. Listopad, 2014., 06:28 »
Imam godinu dana PS+ pretplate, zasad sam totalno nezadovoljan sa naslovima koje su nam "dali".
Pošto me na konzoli MP ne zanima, razmislit ću dobro oću li nastaviti sa pretplatom kad istekne.

A ni ja nisam bas za onlajn, ali znam tu i tamo nesto odigrat.
Gust mi je recimo besplatni Blacklight Retribution, zapucam tu i tamo kad mi se da.
Ali ''lose'' je sto sam dobio tonu Vita igara i onda ako se ne pretplatim, nemogu ih igrat dok ne platim opet.
Ja cu produzit, 365kn za godinu dana i nije neka cifra, ali nek jedu govna vise sa srot igrama, vidicemo kako ce to ici sljedece godine, ali cisto sumnjam  da cemo ikada dobit neku ''veliku'' igru za PS4.
A bilo bi fora i da mi plus korisnici dobijamo vece popuste kao ameri, oni znaju na racun plusa dobit i do 50% popusta.

I moram priznat da sto se mene tice ja sam ovu pretplatu vec otplatio: Resogun, Stick it to the man, Uncharted:GA, Velocity 2x, Outlast.... to su mi sve odlicne igre, a hrpu ih nisam ni odigrao jer ne stizem.

*

virty

• 811
« Odgovori #293 : 03. Listopad, 2014., 08:15 »
Sve to stoji, nije mi do tih 365kn godišnje.
Al *ebemu miša maloga, pa barem neki pošteniji popust za pretplatnike....
Ameri mirišu, valjda se tuširaju, dok mi, eto, zaudaramo.
Nažalost, nisam ljubitelj indijanaca ( mislim na igre ;) ) tako da se ne veselim igrama koje nam iznajmljuju.
Al eto, neke igre traže razne online aktivnosti za trofeje, pa smo i tu s*ebani ako nemamo pretplatu :chair:

*

Cobalt

• 901
« Odgovori #294 : 03. Listopad, 2014., 08:37 »
Ne razumijem vas samo što ne napravite US account i kupujete tamo sve, a igrajte na svom profilu. Problem solved.

Likovi imaju svaki tjedan popuste, pa flash sale od 2-3$ igre razne... evo sad je baš sale gdje se može MGS: Ground Zeroes nabaviti za 9$ . Kad je black friday upikate PS+ za 30$, a sve bonove  za PS kupujete na Amazonu. Možda dvije minute posla više imate, ali barem uzmete igru za 100+ kuna manje, but well naporan sam s ovime. :P

*

virty

• 811
« Odgovori #295 : 03. Listopad, 2014., 08:49 »
Ne razumijem vas samo što ne napravite US account i kupujete tamo sve, a igrajte na svom profilu. Problem solved.

Likovi imaju svaki tjedan popuste, pa flash sale od 2-3$ igre razne... evo sad je baš sale gdje se može MGS: Ground Zeroes nabaviti za 9$ . Kad je black friday upikate PS+ za 30$, a sve bonove  za PS kupujete na Amazonu. Možda dvije minute posla više imate, ali barem uzmete igru za 100+ kuna manje, but well naporan sam s ovime. :P

Iz raznih razloga, svatko ima svoj, ali nije ni bitno.
Jadno je da nismo svi u istom položaju.

*

Cobalt

• 901
« Odgovori #296 : 23. Listopad, 2014., 15:50 »
Nisam dugo, pa dva linka;

Što se tiče EU, upratio sam da je sezona 1 od Walking Dead poprilično isplatljiva nasprem ostalih mjesta (tj. 10tak $ je manje upoređujući je sa US store). Ja sam uzeo sebi Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD. Isplatila mi se jer je malo manje čak nego kad je bila na US akciji.
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/deadly-discounts/cid=STORE-MSF75508-DEADLYDISCOUNTS

Na US sam ugrabio Dante's Inferno.
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/sale-of-the-dead/cid=STORE-MSF77008-9_SALEOFDEAD14S

:piva:

« Odgovori #297 : 26. Listopad, 2014., 11:39 »
Danas mi je došao email da sam kupio psn + godišnju preplatu nakon što mi je prva godišnja preplata istekla bez da sam ja o tome odlućio ? Zašto ? Druga stvar: kada želim ići na ps store, da vidim u ćemu je caka preko ps3 nakon loadinga samo vidim plavu pozadinu a ostalo ne i zablokira konzola i moram ju ugasit i upalit.I uvijek se isto ponovi. Nije pomoglo ni reinstall ps storea, Poslao sam isto to sve na email: [email protected] i sad čekam odgovor. Što vi mislite o svemu tome ?
« Zadnja izmjena: 26. Listopad, 2014., 11:42 malistallone »

« Odgovori #298 : 26. Listopad, 2014., 12:11 »
Automatski su ti produzili pretplatu jer ti je ukljucena opcija za auto renewal pretpostavljam.

*

Cobalt

• 901
« Odgovori #299 : 26. Listopad, 2014., 12:16 »
Za prvo, mislim da ima opcija kad ti istekne preplata da je automatski obnovi, pa je to vjerovatno uključeno. Za ovo drugo pokušaj restirat router ili ovo: Go to settings > Network and untick the 'connected to internet' box wait 20-30 seconds and re-tick the box ili https://www.youtube.com/watch?v=u2Y33qdw8hA#

Malo sam googlao pa sam to iskopao. :piva:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9