RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: GogoGoce - 13. Siječanj, 2014., 10:07Ne znam zašto želite te USA i UK acc...sve je više manje isto i na našem i biti će još i bolje. Svijetigara ima psn cards 150 kn za 150 kn, 350 kn za 350 kn, jedno je card za ps+ malo skuplje, godinu dana je 399 kn...znam da sam gledao igre na psn npr. crysis 3 cca 50 kn, MOH je bio 64 kn ja mislim...Netko je napisao da nema borderlands 2 na ps+ free, ima ga 100% jer ga igra frend sad...Šta je tako posebno na usa i uk acc...ako netko može reći budem i ja uzeo onda primjer 1: na Black Friday (4. četvrtak u 11. mjesecu) kupiš PS+ 1 god. karticu za $30 s Amazona, koja ide samo na US račune, tako svake godine, nakupi se.primjer 2: kupiš igre s američkog tržišta koje koštaju $60 dolara(opet, uštedi se puno na Amazonovim rasprodajama tijekom godine) , tj. 250 kn manje nego što će biti kod nas. (trenutne cijene ps4 igara vrte se oko 550)Meni su ta dva razloga sasvim dovoljna, tijekom godina je to masivna ušteda.
Ne znam zašto želite te USA i UK acc...sve je više manje isto i na našem i biti će još i bolje. Svijetigara ima psn cards 150 kn za 150 kn, 350 kn za 350 kn, jedno je card za ps+ malo skuplje, godinu dana je 399 kn...znam da sam gledao igre na psn npr. crysis 3 cca 50 kn, MOH je bio 64 kn ja mislim...Netko je napisao da nema borderlands 2 na ps+ free, ima ga 100% jer ga igra frend sad...Šta je tako posebno na usa i uk acc...ako netko može reći budem i ja uzeo onda
Moze mi neko reci gdje da kupim ps+ preplatu za US racun?link ako moze ? hvalatocnije bi trebo na 30 dana za pocetak...