HCL.HR

PSN, Store & Plus

• 1283 Odgovora
  • 525351 Hitova
*

lahvos

• *
  • 147
  • End discrimination - Hate everyone!
Odg: PSN, Store & Plus
« Odgovori #75 : 02. Veljača, 2014., 20:33 »
Pitanje, pokusavam registrirat karticu na hrvatskom psn-u no javlja mi wrong card number, dali psn prihvaca visa electron erste banke? Kartica je inace vezana za devizni racun i koristim je za paypal, no na njoj nema ni kune, dali moram imati nesto novca na njoj?

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #76 : 02. Veljača, 2014., 21:13 »
Nez, ja sam koristio isto Visu Electron, iako je iz UniCredit banke BiH a prijavio je na HR račun, stoga mislim da ne bi trebao imati problema s Electronkom. Jesi popunio točne podatke, pokušao ime i adresu s i bez kvačica, da nije kartica istekla. Inače, i moja nije imala ništa novca na računu pa je uredno prošla

*

lahvos

• *
  • 147
  • End discrimination - Hate everyone!
« Odgovori #77 : 03. Veljača, 2014., 12:10 »
Nez, ja sam koristio isto Visu Electron, iako je iz UniCredit banke BiH a prijavio je na HR račun, stoga mislim da ne bi trebao imati problema s Electronkom. Jesi popunio točne podatke, pokušao ime i adresu s i bez kvačica, da nije kartica istekla. Inače, i moja nije imala ništa novca na računu pa je uredno prošla

Evo rijesio, bio u banci pa mi rekli da sa visa karticama treba biti minimalno 40 kn vrijednosti u bilo kojoj valuti na racunu da radi, inace visa to blokira, i sony prilikom registracije kartice kao na paypalu uzme nesto oko kune sa racuna i odma vrati, tak da i to treba bit :)

« Odgovori #78 : 03. Veljača, 2014., 16:40 »
Lijepi pozdrav svima;
Bilo je govora da bi ovaj tjedan trebao Outlast biti free za korisnike PS+ - a ... Da li zna netko nešto o tome i di se mogu vidjeti igre koje ce biti free?

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
    • HCL.hr
« Odgovori #79 : 03. Veljača, 2014., 22:15 »
Outlast bi trebao doći 5. veljače, kao i ostali PS+ veljača naslovi

*

virty

• 811
  • Xbox: Muskarcina
« Odgovori #80 : 03. Veljača, 2014., 23:49 »
Ajde neka, nisam bas ljubitelj tog zanra, ali u nedostatku igara, dat cu joj sansu :geek:

« Odgovori #81 : 06. Veljača, 2014., 00:30 »
Pozdrav svima,
u potrazi za pomoci pronađoh vas
evo danas me zena iznenadila i kupila PS4 i uz nju Assassins creed 4:BF, imao sam do sada stari PS i PS2, trojku nisam, tako da mi je sve sad novo i nepoznato, vidim da pisete o nekim PS+ , spominje se neki SEN i ostale stvari meni strane, pa bih zamolio nekog da me uputi u sve sto trebam napraviti i kojim redom da nesto ne zeznem, i za sta sluze ti PS+ i ostale kratice
Gdje se registrirati i kako da imam sve sto imate i vi i koristim sta je ponuđeno.
Hvala unaprijed .

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
    • HCL.hr
« Odgovori #82 : 06. Veljača, 2014., 01:10 »
PlayStation Plus (nekad skraćeno PS+) ti je potreban za PS4 da možeš igrati multiplayer naslove. Osim toga, svaki mjesec, ako si pretplatnik na PS+, dobivaš besplatne igre. Prošli mjesec (siječanj) besplatno smo mogli skinuti Resogun i Don't Starve, ovaj mjesec besplatno dobivmo Outlast.

PS+ pretplatu možeš uzeti na mjesec, 3 mjeseca ili godinu dana. Možeš ih preko kartice kupiti na samoj konzoli ili PS+ bon-pretplatu u bilo kojem većem gaming shopu. Ukoliko žeiš kupiti preko kartice, dovoljno je ići na PS Store (prva ikona u gornjem redu) te odabrati PlayStation Plus i tu možeš kupiti pretplatu (mjesec 51 kuna, 3 mjeseca 110 kuna i godina dana 365 kuna): Ako te još što zanima, slobodno pitaj :thumbs:

« Odgovori #83 : 06. Veljača, 2014., 11:49 »
Odlicno, hvala na pomoci. :clap:
Napravio sam accaunt tj. profil, sad mi nudi opciju za ps+ na 14 dana free trial, da dam podatke od kartice ?
Kada skinem igru sa ps+ koju nude ovaj mjesec npr. Outlast hocu li je moci igrati i nakon sto istekne taj period od mjesec dana, znaci i nakon 5-6 mjeseci kasnije.

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
    • HCL.hr
« Odgovori #84 : 06. Veljača, 2014., 13:05 »
Ja sam dao svoje podatke i iskoristio tih 14 dana, ti kako želiš, ako te je strah ostavljanja podataka, uvijek možeš kupovati pretplatu u trgovinama.
Što se tiče igara koje dobiješ kao PS+ pretplatnik, moći ćeš ih igrati dok si pretplatnik. PRIMJER: Skineš si sada Outlast i možeš je igrati dok si god pretplatnik na PS+ uslugu. Onog časa kada prestaneš biti član PS+, ne možeš igrati te igre, no ako ponovno obnoviš PS+ račun sve te igre od prije ti se vraćaju i ponovno ih možeš igrati. Znači, dok god si pretplatnik, sve igre koje si dobio preko PS+ su ti na raspolaganju :thumbs:

« Odgovori #85 : 06. Veljača, 2014., 13:13 »
Super stvar, hvala ponovno =D>
Evo nisam jos aktivirao free trial, ali budem, a u međuvremenu sam stavio da se skida demo fife14 da probam i to cudo :D

« Odgovori #86 : 16. Veljača, 2014., 13:43 »
Jeli mogu kupiti igru s usa ps stora i igrati je na hr psn

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
    • HCL.hr
« Odgovori #87 : 16. Veljača, 2014., 16:20 »
Već ti je odgovoreno u drugoj temi, trebaš imati USA PSN račun da nabavljaš s američkog storea

« Odgovori #88 : 20. Veljača, 2014., 23:56 »
Ljudi kako da aktiviram drugi racun na konzoli, znaci imam sad Hr i napravio sam US racun, kad odem na PSn, sign out izadem i upisem podatke od drugog racuna i nece mi se aktivirati, u cemu gresim pomagajte.

« Odgovori #89 : 21. Veljača, 2014., 10:00 »
Ljudi kako da aktiviram drugi racun na konzoli, znaci imam sad Hr i napravio sam US racun, kad odem na PSn, sign out izadem i upisem podatke od drugog racuna i nece mi se aktivirati, u cemu gresim pomagajte.

To je i meni bilo ,moras napraviti novi oni smajlic na ps3 i preko njega se logirat na psn

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9