RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: ck7 - 07. Lipanj, 2016., 22:06Stavio skidati danas NBA (50+ GB skinulo prvih 7), prva utakmica ...samo sam quit napravio..dok ne prođem tutorial ništa od toga...a dok ne skine sve nije ništa dostupno...i zato imam policu punu igri..kakvi digitalni naslovi..s ovim netom od 30 mbita samo zezancija.. A ja imam samo 10mbit :P
Stavio skidati danas NBA (50+ GB skinulo prvih 7), prva utakmica ...samo sam quit napravio..dok ne prođem tutorial ništa od toga...a dok ne skine sve nije ništa dostupno...i zato imam policu punu igri..kakvi digitalni naslovi..s ovim netom od 30 mbita samo zezancija..
Citat: disc0 - 08. Lipanj, 2016., 08:09Citat: ck7 - 07. Lipanj, 2016., 22:06Stavio skidati danas NBA (50+ GB skinulo prvih 7), prva utakmica ...samo sam quit napravio..dok ne prođem tutorial ništa od toga...a dok ne skine sve nije ništa dostupno...i zato imam policu punu igri..kakvi digitalni naslovi..s ovim netom od 30 mbita samo zezancija.. A ja imam samo 10mbit :PPod čijim okriljem? Ja imam T-com, isto uzeo paket od 10 mbita (jer veća nije bila dostupna) pa su mi besplatno povećali na 30 mbita, nije loše, samo mi je jučer pucala mreža za poludit, što se inače ne dešava. Ali do danas ujutro se skinulo, igrao 25 sec jer sam trčao na posao. Proći će dosta vremena da se kontrole pohvataju, ako uopće dobijem volju, kažem više volim otići na igralište
Citat: bhlazio - 08. Lipanj, 2016., 00:08Download uspjesan, ali trebace mi par dana da naučim igrati. U svakom slučaju odlična igra, nadam se da je ovo početak AAA naslova za PS+ pretplatnike.AAA naslovi se od pocetka PS+ pojavljuju...
Download uspjesan, ali trebace mi par dana da naučim igrati. U svakom slučaju odlična igra, nadam se da je ovo početak AAA naslova za PS+ pretplatnike.
Ja da uzmem pretplatu na 12 mjeseci, najbolja PS+ igra bi bila tetris
Barabe su to. Meni su u početku rekli da mogu imati 10 mbita, pa kad sam došao da napravim ugovor mi je rekla žena da samo 4 mbita pokrivaju moj prostor, ali nisam odustao pa su mi dali ugovor na 10 mbita kao što mi je i dan ranije bilo rečeno, i dok je došao tehničar je rekao da on ne vidi problem zašto ne bih mogao imati 10 ili više. I onda su me zvali i rekli da eto sad magično mogu imati 30 mbita besplatno, a starudija od kablova. Tako da mislim da ne ovisi od tvog sela već do operatera (kao osobe koja nezna svoj posao), ali možda griješim. Opet jučer sam dobio račun za 5 mjesec na 0,25 kn odnosno 25 lipa. Tko je tu lud
HEEEELP!!!!Aktivirao sam sekundarni account i 14 dana free trial PS+ da mi omogući online igranje na primarnom accountu. Danas mi je istekao 14 days trial, a na izlistanju od banke vidim da piše "51 kn reserved psn". Jel moguće da su oni to sami skinuli bez da sam ja potvrdio?