Nemoj se uopće živcirati.Taj Win7 je zbugiran skroz.Radi,radi,radi,pa odjednom počne stvarat masu problema.Onda ti kupiš pola novog hardware-a,pet puta formatiraš disk,staviš Win7 opet "gore",a problem se nastavi.Onda ti skužiš da ti je komp ispravan,a Win7 zbugan toliko da toliko poremećen nije ni Ante Gotovac. 
Koje su to točno stvari koje počnu stvarati masu problema nakon određenog vremena? Jer koristim sedmicu od nekog RC-a doma na kompu, a od devetog mjeseca na ovom kompu. I nisam naišao niti na jedan problem koji se nije mogao riješiti u pet sekundi. A čak i takvih je malo. Uglavnom sve radi automacki kako treba. 
Valjda je onda stvar sreće.Trebali bi napraviti ovako:
Win7 za nesretnike.
Win7 za sretnike.

Npr. najveći problem što me iritira je što nekad fejla staviti apdejtove iz nekog njegovog razloga,pa drugi put uspije.I npr. što tokom skidanja većih fajlova s neta (6-12 gb) frajer prestane downloadat,flashget pokazuje 0 % za aktivnost,a kada kreneš kliknut na neki šortkat,or wotevr,kaže da je fajl pomjeren ili obrisan.što je lolz.resetiraš i radi normalno.
Stavim Vistu i sve radi normalno.Stavim XP i sve radi normalno.
Prvo sam pomislio da mi nešto o'šlo od hardwera,posumnjao na napajanje,uzeo novo,ništa,testirao rame,prošli memtest nakon 6 sati testiranja svakog keksa,za svaki slučaj uzmem novu gigu,ubacim samo nju,odradim memtest,prođe,ostavim.Opet isto se počne ponavljati.Uzmem novu grafičku,radi,pa opet isto.Zamjenim svoj terabajtni hard sa ide hardom od 80 gigi,opet isto.Uzmem novu matičnu,vratim terabajtnog hardača,iskombiniram rame,stavim drajvere,radi.
Pa opet isto.Tako da možemo izuzet hardwer i uzet da je Win7 još nestabilan OS i čeka se service pack,drži vodu.